Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

Mengenai Kami

Assalamualaikum dan hi!

Selamat datang dan terima kasih kerana sudi melawat blogshop mabeautyofficial.blogspot.com. Memfokuskan jualan secara online untuk memudahkan pengguna di Malaysia mendapatkan produk kecantikan dan kesihatan melalui pembelian di atas talian dan ia dijamin 100% selamat sampai
Pihak kami juga berusaha untuk memenuhi permintaan pelanggan terhadap produk-produk kosmetik dan kesihatan yang terkini di pasaran dan akan mengemaskini indeks produk dari masa ke semasa. 

Mengapa Perlu Membuat Tempahan Disini?
  • Tempahan produk yang mudah
Proses tempahan produk yang sangat mudah dan senang. Anda tak perlu isi form atau sebagainya. Anda hanya perlu menghantar pesanan sama ada melalui SMS/Whatsapp/PM ke page kami. Sekiranya produk pilihan anda ada stok, anda hanya perlu membuat bayaran ke akaun bank kami beserta butiran penghantaran yang lengkap.
  • Penghantaran menggunakan Pos Laju
Pembayaran yang dibuat pada hari yang sama sebelum pukul 2 petang, item akan dipos pada hari yang sama. Manakala bayaran yang dibuat selepas pukul 2 petang, item akan dipos pada keesokan harinya (kecuali cuti pada Sabtu-Ahad)
  • Tempoh penghantaran yang singkat
Tempoh penghantaran adalah antara 1-3 hari bekerja, dan kebiasaannya akan sampai dalam masa 1 hari bekerja bergantung kepada kawasan penempatan anda.
MABEAUTY OFFICIAL
+6017-3980067 STRICTLY NO CALL!
Untuk makluman, kami cuma menyediakan perkhidmatan secara atas talian sahaja. 
Tiada khidmat Self Collect atau Cash On Delivery (COD) disediakan.


WE'RE SELLING HEALTHY AND BEAUTY SUPPLEMENTS, 
GUARANTEED 100% ORIGINAL!

Untuk makluman, kami cuma menyediakan perkhidmatan secara online sahaja. Tiada khidmat Self Collect atau Cash On Delivery (COD) disediakan.


TESTIMONI SERVIS KAMI MENGHANTAR PESANAN ANDA
TIADA UNSUR PENIPUAN, DIJAMIN SAMPAI..!!!
  

Happy Shopping you alls :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...