Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

JUZFIT MIXED FIBER JUICE : Rahsia Kuruskan Badan Turunkan Berat Badan

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"JUZFIT"
HARGA KAMI : 
RM60 SM / RM65 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
"SERIUS..!! Lemak kat Perut, Paha, Lengan akak dah berkurang sangat lepas minum juzfit ni"
Kalau tak sebelum ni seluar jeans akak susah betul nak sarung. Lepas beberapa hari akak minum jus ni badan rasa ringan-ringan. Sekarang rasa lebih bertenaga. Kat office pon kawan-kawan tegur dah nampak kurus. Seronoknya akak!! next akak nak repeat ambil lagi jus ni sampai puas hati.
Pn.zainab -shah alam-

JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 

Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ? 
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.

Fungsi / Kebaikan / Manfaat Juzfit Juice :
  • Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
  • Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
  • Membakar lemak 200% lebih effektif
  • Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  • Menambah tenaga anda
  • Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
  • Perut terus KEMPIS 
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
  • Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.


KANDUNGAN BAHAN JUZFIT :
JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan :

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANS


Cara Pengambilan Juzfit Mixed Juice :
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!
TIPS BERSAMA JUZFIT:-----
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.

Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

TESTIMONI PENGGUNA JUZFIT :






PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

HONEY GLOW WHITENING LOTION Murah : Losyen Pemutih Ajaib

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"HONEY GLOW LOTION"
HARGA KAMI : 
RM65 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Honey Glow Whitening Lotion diformulasikan khusus untuk mencerah dan melembutkan kulit secara sekata di samping membantu melindungi kulit dari sinar UV melalui bahan kandungan SPF 15 serta merawat sel kulit menggunakan GLUTA- THIONE yang menyerap kedalam kulit. Dengan penggunaan yang berterusan, pengguna akan mengalami perubahan dari segi tonaliti serta kelembutan kulit agar kelihatan lebih muda dan berseri.

Honey Glow Whitening Lotion berkesan mencerahkan serta melembapkan kulit secara optimum. Losyen Honey Glow sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan setiap hari. Ia adalah instant whitening losyen yang selamat, dan dihasilkan oleh bumiputera Malaysia, lulus kkm, halal dan suci.


BAHAN KANDUNGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :
Serbuk mutiara, Glutathione, Vitamin E, Vitamin C, Kolagen

FUNGSI UTAMA HONEY GLOW WHITENING LOTION :
- Melindungi kulit wajah dari sinar uv yang berbahaya
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Menganjal dan menggebukan kulit
- Melicin serta menghaluskan tekstur kulit

APA YANG HEBAT DENGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :
* Sapu je, kulit makin cerah dan putih serta merta

* Sebagai sunblock yang melindungi kulit dari sinaran uv dengan SPF30
* Glutathione di dalamnya berfungsi untuk mencerahkan kulit
* Ada collagen yang menjadikan kulit lebih anjal
* Lengkap dengan serbuk mutiara untuk kulit berseri

* Bauan lavender yang wangi dan menyenangkan



CARA PENGGUNAAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :- Gunakan honey Glow soap semasa mandi.
- Selepas mandi, sapukan Honey Glow Whitening Lotion pada kulit muka dan badan secara rata dan urut lembut
- Pakai honey glow lotion 2-3 kali sehari pada kawasan kulit yang gelap dan kasar untuk melembap , melembut serta mencerahkan kulit.

BERAT.ISI KANDUNGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION : 120ML
Tahan sehingga 1-2 bulanset honey glow
*untuk kesan terbaik, gabungkan pemakaian Honey Glow Whitening Lotion dan Honey Glow Soap
TESTIMONI PENGGUNA HONEY GLOW WHITENING LOTION :
berkesan honey glow lotion





PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...