Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH : Rahsia Payudara Montok Tubuh Badan Menawan

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"ZOFEA BEAUTY SECRET"
HARGA KAMI : 
RM130 SM / RM135 SS
FREE POSTAGE


(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

'Aset' kurang terserlah, kendur dan jatuh? 
Punggung juga lembik dan tidak lagi melentik cantik? 
Suami mula bandingkan  'Aset' wanita lain yang pejal lagi montok? 
Jom usaha cari penyelesaiannya dengan ZOFEA BEAUTY SECRET
Kesan terbukti, ramai yang berpuas hati.. 
Nikmati hari ini dan rasakan perbezaan yang ketara seawal 8 hari!!

PRODUK 2 DALAM 1  - Bust Up & Skin White


SUPPLEMENT PAYUDARA MONTOK & PEMUTIH KULIT

FREE PIL PERAMPINA MANJAKANI
ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.
  • 7 x Stem Cell
  • 4 x Anti-Cancer
  • 9 x Anti-Oxidant

Khasiat Zofea Beauty Secret :
  • Menaikkan payudara kendur & jatuh 
  • Mengatasi masalah payudara besar sebelah 
  • Mencantikkan payudara leper 
  • Memontokkan payudara 
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D 
  • Menaikkan punggung yg jatuh 
  • Mengetatkan MISS V 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Menghilangkan bau MISS V 
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami 
  • Menghilangkan masalah keputihan 
  • Mengatasi masalah dalaman wanita 
  • Mencegah kanser 
  • Melawan radikal bebas 
  • Mencantik & meremajakan kulit 
  • Memutihkan kulit 
  • Menambah tenaga 
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan 
  • Merawat masalah rahim 
  • Mengurangkan selera makan 
  • Melawaskan sistem pencernaan

    Keistimewaan / Manfaat Zofea Beauty Secret untuk Kulit :
    ✔ Mempercepatkan pembaharuan sel-sel kulit
    ✔ Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
    ✔ Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
    ✔ Menghilang jerawat dan parut jerawat
    ✔ Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
    ✔ Menghilangkan stretchmark dan selulit
    ✔ Menghapuskan kedutan halus
    ✔ Melembab dan menganjalkan kulit
    ✔ Menjadikan kulit lebih anjal
    ✔ Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
    ✔ Mengatasi bibir gelupas/pecah-pecah



    Siapa yang boleh mengambil Zofea Beauty Secret :
    Sesuai untuk yang menyusukan anak juga kerana ia tidak mengeringkan susu badan dan sewaktu datang haid.
    Sangat sesuai untuk usia 19 tahun keatas.

    ** Wanita Hamil DILARANG mengambil produk ini.

    Kandungan Bahan Zofea Beauty Secret : 
    Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kayu serapat, Habbatus Sauda, Collagen, Pure L-glutathione, Trehalose, Apricot Seed Extract, Blueberry, strawberry, raspberry, Snow lotus, Perilla seed extract, Pitera Extract.


    Cara Pengambilan Zofea Beauty Secret :
    • Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (Minggu Pertama sahaja). 
    • Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. 
    • Bancuh dengan air sejuk / masak biasa sahaja. 
    • Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU SEGAR setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan. 
    • Kurangkan minuman berkafein / berkarbonat. 
    • Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.

    Kesan 10 hari minum Zofea Beauty Secret
    • - breast nampak besar & gebu
    • - punggung dah tak jatuh
    • - keputihan dah tak ada
    • - miss V dah tak berbau

    Kesan 12 hari minum Zofea Beauty Secret 
    • - lawas buang air besar
    • - kulit dah tak kering dan kusam lagi
    • - kulit makin putih
    • - breast dah nampak berisi dan tegang

    Jangan risau tentang status produk ZOFEA BEAUTY SECRET.. 
    ianya HALAL dari JAKIM dan diluluskan oleh KKM..

    T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
    • P: ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

    T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?
    • P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita hamil?
    • P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang
    menyusukan bayi?
    • P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
    • P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid

    T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET  pula digalakkan ambil time period?
    • P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET  sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

    T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET  ?
    • P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi.

    T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ?
    • P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

    T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
    • P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj. Anda juga wajib mengamalkan pengambilan minuman SUSU 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET .

    TESTIMONI PENGGUNA
     


    PENGHANTARAN:-
    KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
    KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
    NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
    SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

    Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

    JUZFIT MIXED FIBER JUICE : Rahsia Kuruskan Badan Turunkan Berat Badan

    SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

    "JUZFIT"
    HARGA KAMI : 
    RM60 SM / RM65 SS
    FREE POSTAGE

    (+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
    WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
    EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
    PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    "SERIUS..!! Lemak kat Perut, Paha, Lengan akak dah berkurang sangat lepas minum juzfit ni"
    Kalau tak sebelum ni seluar jeans akak susah betul nak sarung. Lepas beberapa hari akak minum jus ni badan rasa ringan-ringan. Sekarang rasa lebih bertenaga. Kat office pon kawan-kawan tegur dah nampak kurus. Seronoknya akak!! next akak nak repeat ambil lagi jus ni sampai puas hati.
    Pn.zainab -shah alam-

    JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 

    Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ? 
    🌸Tidak perlu diet ketat.
    🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
    🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
    🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
    🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
    🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
    🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.

    Fungsi / Kebaikan / Manfaat Juzfit Juice :
    • Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
    • Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
    • Membakar lemak 200% lebih effektif
    • Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
    • Menambah tenaga anda
    • Membaiki sistem pencernaan (lawas)
    • Meningkatkan imunisasi badan
    • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
    • Perut terus KEMPIS 
    • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
    • Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.


    KANDUNGAN BAHAN JUZFIT :
    JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan :

    ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANS


    Cara Pengambilan Juzfit Mixed Juice :
    • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
    • TIADA KESAN SAMPINGAN!!
    TIPS BERSAMA JUZFIT:-----
     1. Minum air masak minima 3 liter sehari
     2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
     3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
     4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
    Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

    Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.

    Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

    TESTIMONI PENGGUNA JUZFIT :






    PENGHANTARAN:-
    KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
    KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
    NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
    SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

    Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

    HONEY GLOW WHITENING LOTION Murah : Losyen Pemutih Ajaib

    SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

    "HONEY GLOW LOTION"
    HARGA KAMI : 
    RM65 SM / RM70 SS
    FREE POSTAGE

    (+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
    WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
    EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
    PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


    Honey Glow Whitening Lotion diformulasikan khusus untuk mencerah dan melembutkan kulit secara sekata di samping membantu melindungi kulit dari sinar UV melalui bahan kandungan SPF 15 serta merawat sel kulit menggunakan GLUTA- THIONE yang menyerap kedalam kulit. Dengan penggunaan yang berterusan, pengguna akan mengalami perubahan dari segi tonaliti serta kelembutan kulit agar kelihatan lebih muda dan berseri.

    Honey Glow Whitening Lotion berkesan mencerahkan serta melembapkan kulit secara optimum. Losyen Honey Glow sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan setiap hari. Ia adalah instant whitening losyen yang selamat, dan dihasilkan oleh bumiputera Malaysia, lulus kkm, halal dan suci.


    BAHAN KANDUNGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :
    Serbuk mutiara, Glutathione, Vitamin E, Vitamin C, Kolagen

    FUNGSI UTAMA HONEY GLOW WHITENING LOTION :
    - Melindungi kulit wajah dari sinar uv yang berbahaya
    - Mencerahkan kulit secara sekata
    - Menganjal dan menggebukan kulit
    - Melicin serta menghaluskan tekstur kulit

    APA YANG HEBAT DENGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :
    * Sapu je, kulit makin cerah dan putih serta merta

    * Sebagai sunblock yang melindungi kulit dari sinaran uv dengan SPF30
    * Glutathione di dalamnya berfungsi untuk mencerahkan kulit
    * Ada collagen yang menjadikan kulit lebih anjal
    * Lengkap dengan serbuk mutiara untuk kulit berseri

    * Bauan lavender yang wangi dan menyenangkan



    CARA PENGGUNAAN HONEY GLOW WHITENING LOTION :- Gunakan honey Glow soap semasa mandi.
    - Selepas mandi, sapukan Honey Glow Whitening Lotion pada kulit muka dan badan secara rata dan urut lembut
    - Pakai honey glow lotion 2-3 kali sehari pada kawasan kulit yang gelap dan kasar untuk melembap , melembut serta mencerahkan kulit.

    BERAT.ISI KANDUNGAN HONEY GLOW WHITENING LOTION : 120ML
    Tahan sehingga 1-2 bulanset honey glow
    *untuk kesan terbaik, gabungkan pemakaian Honey Glow Whitening Lotion dan Honey Glow Soap
    TESTIMONI PENGGUNA HONEY GLOW WHITENING LOTION :
    berkesan honey glow lotion





    PENGHANTARAN:-
    KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
    KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
    NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
    SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

    Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...