Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN, K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER : Rahsia Kulit Cerah Gebu Berseri

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN"

HARGA KAMI : 
1 BOTOL RM110 SM / RM115 SS
FREE POSTAGE

"K-COLLY FOCUS BOOSTER"

HARGA KAMI : 
1BOTOL RM110 (SM) | RM115 (SS)
FREE POSTAGE

2) BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN BANK CIMB/MAYBANK

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN

Serlahkan seri wajah anda dengan K-Colly Sweet 17 yang diperkaya dengan khasiat kolagen marin bersama serbuk mutiara yang berkesan untuk membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit kering dan bersisik serta berupaya melindungi kulit daripada sinaran ultra-ungu yang boleh merosakkan kulit.
Kandungan K-Colly Sweet 17
Hydrolyzed Marine Collagen: Kolagen larut air dari sumber marin yang juga dikenali dengan nama gelatin ini mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan protein dalam badan, melembap dan menghaluskan kulit. Ia bersifat antioksidan dan berupaya meningkatkan keanjalan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan pada kulit yang terluka. Selain itu, gelatin juga berperanan membuang lemak berlebihan dari tubuh, memelihara sel tubuh dan meningkatkan tahap metabolisme.
Astaxanthin: Astraxanthin merupakan pigmen organik ini bersifat antioksidan yang berperanan meneutralkan racun dalam tubuh badan selain membantu merawat kerosakan kulit yang diakibatkan oleh sinaran ultraungu dan turut bertindak sebagai bahan pewarna yang selamat untuk digunakan.

Coenzyme Q10: Turut dikenali sebagai ubiquinone, ia merupakan sebatian yang hampir serupa dengan vitamin dan terkandung dalam tubuh manusia dan juga boleh dihasilkan dalam makmal. Coenzyme Q10 berfungsi sebagai antioksida yang berperanan mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya. Selain itu, ia juga berupaya menukar makanan kepada tenaga dalam badan.
L-Glutathione Berry Plus: Sejenis asid amino yang juga dipanggil Gluta ini berperanan sebagai anti-oksida yang paling berkesan untuk mencantikkan kulit. Ia terbukti dapat mengatasi penyakit kulit kemerah-merahan, kulit bersisik (psoriasis), kulit kering (neurodermatitis), dan menyembuhkan luka pada kulit. Di samping itu, ia mampu meneutralkan racun dalam tubuh, memulihkan sel rosak, menyahtoksin dan juga meningkatkan prestasi antioksida yang lain.
Pearl: Mutiara merupakan ramuan penting dalam sesebuah produk kosmetik dan kecantikan dan berperanan untuk mencerah, melembap dan melembutkan kulit wajah. Di samping itu, ia berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran ultraungu, mengatasi kegatalan pada kulit, melambatkan proses penuaan, serta mengurangkan kedut.
Hyaluronan: Asid Hyaluronan merupakan karbohidrat yang terdapat dalam tubuh manusia, juga boleh dihasilkan di dalam makmal. Selain melancarkan bahagian sendi dan otot dalam badan, Hyaluronan merupakan pelembap kulit yang baik, di samping membantu memelihara tisu kulit.


CARA PENGGUNAAN K-COLLY SWEET 17
1.Ambil setengah sudu K-Colly Sweet 17 dan terus suap ke dalam mulut
2.Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
3.Minum 3 liter air sepanjang hari untuk kesan yang optima
4.Simpan di tempat yang kering
KEBAIKAN / KHASIAT K-COLLY SWEET 17
  • Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
  • Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
  • Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
  • Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
  • Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
  • Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
  • Baik untuk ibu - ibu yang hamil atau menyusukan anak
  • Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
  • Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
  • Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
  • Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
  • Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
  • Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit
  • Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
  • Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
  • Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.

TESTIMONI PENGGUNA K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN :










▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER (60 capsules)
SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT SELURUH BADAN!

Kulit Gelap dan Kusam
Nak Putih dengan Cepat tanpa Kesan Sampingan
Mahukan Suppliment  Extra Power dan Kesan Berganda 
FOCUSWHITE BOOSTER BY K-COLLY
GEBU YANG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA

Paling penting, tak bagi kesan sampingan pada tubuh kita!
Bebas bahan kimia, diasaskan dari tumbuh-tumbuhan.
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yang membantu anda merasai perubahan kulit yang nyata berbeza.

• 8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER :
1- memutihkan seluruh tubuh badan
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit
4- menghilangkan jerawat
5-membantu menghilangkan jeragat
6-menghilangkan parut
7-melawaskan pembuangan air besar
8- mencerah dan memerahkan melanin kulit yang hitam
• Sesuai untuk LELAKI & WANITA
• 100% HALAL.


KANDUNGAN FOCUSWHITE BOOSTER :-
✔ L-Glutathione  
✔ Tremella Extract 
✔ Coenzyme Q10 
✔ Ekstrak Sakura 
✔ Serbuk Mutiara 
✔ Vitamin C

CARA PENGAMBILAN FOCUSWHITE BOOSTER DAN IBU PUTIH MUTIARA :-
Focuswhite Booster : 1-2 biji sebelum tidur (Nak lagi bagus ambil 2biji)
Ibu Putih Mutiara : Seminggu 1biji (boleh makan pagi/malam)

Promosi DAPAT FREEGIFT KCOLLY IBU PUTIH MUTIARA ASLI AAA GRED QUALITY !!!!!! 
Dapatkan sekarang kesan positive dan putih semulajadi.
SOALAN LAZIM / FAQ :

APA BEZA K-COLLY COLLAGEN DAN FOCUSWHITE BOOSTER :-
K-Colly Collagen is for repair skin ,flawless ,etc while
Focuswhite Booster is more focus for whitening skin.


BOLEH MAKAN K-COLLY COLLAGEN DAN FOCUSWHITE BOOSTER:-
Boleh.Boleh ambil serentak atau K-KOLLY COLLAGEN makan pagi FOCUSWHITE BOOSTER makan malam 

MENGANDUNG, BERPANTANG & MENYUSU BOLEH CONSUME FOCUSWHITE TAK :-
Ibu mengandung 4 bulan keatas boleh ambil. Membantu mengurangkan kesan rekahan perut
Ibu berpantang boleh terus ambil.
Ibu menyusu pun boleh. Juga bagus sebagai untuk milk booster

TESTIMONI FOCUSWHITE BOOSTER :-

testimoni kcolly focus white booster





PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

DEEJA COSMETIC : Keayuan Semula Jadi

RAMAI TAK YANG NAK KULIT MUKA GEBU GEBAS MACAM ARTIS?

KULIT MUKA BEBAS JERAWAT JERAGAT? 
MEH SIS BANTU UOLSS CEPAT . 
SIS YAKIN KULIT MUKA UOLSS AKAN CANTIK SEAWAL 5 HARI JE😊.


Penjagaan Kulit kini sungguh mudah dan ringkas malah lebih natural. Dengan ekstrak bahan-bahan semulajadi dan berkualiti tinggi SET DEEJA COSMETIC mampu merealisasikan penampilan yang anda ingini. Ucapkan selamat datang kepada kulit lebih gebu dan flawless. Set 5 dalam 1 yang lengkap dan berdaftar dengan KKM kini mampu milik khas untuk anda.

Deeja Cosmetic diperkayakan dari estrak tumbuh-tumbuhan dan harga mampu milik!!
➰ Sesuai usia 15 Tahun dan keatas.
➰ Semua jenis masalah kulit wajah boleh pakai.
• BEBAS BAHAN KIMIA
• KELULUSAN KKM
• SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH


Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : 
 berjeragat @ kulit kusam
 lebam bawah mata, dan kulit kering
 berjerawat dan berminyak / sensitif
 tona kulit tak sekata
 berparut dan sebagainya..


KELEBIHAN SET DEEJA COSMETIC
  Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi.
  Mengecilkan Lubang Pori Pori
  Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
  Melembabkan Kulit Wajah
  Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
  Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
  Menghilangkan Jeragat
  Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari (Lebih Lasak)
  Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Dalam Masa 5 Hari


SET DEEJA COSMETIC ( 5 item )
🔸SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)
- Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
- Membantu menyinkirkan sel-sel kulit yang mati
- Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano 
- Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
Kandungan utama : Air Mawar, Susu & Beras

🔸TONER NANO ±15ml (NOT150702471K)
- Melembabkan kulit sepanjang hari 
- Mengecilkan liang pori yang besar
- Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian 
- Mengimbangi pH kulit
Kandungan utama : Aloe Vera & Air Mawar

🔸KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)
- Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
- Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
- Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
Kandungan utama : Minyak Biji Anggur & Serbuk Mutiara

🔸KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)
- Membantu merawat kulit yang rosak
- Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
- Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
Kandungan utama : Minyak Jojoba & Kunyit

🔸KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)
- Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
- Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
- Memberi kelembapan kulit 
- Menjadikan kulit sehalus kulit bayi


CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETICS :-
SIANG 
1. Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Toner Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan sehingga rata dan tak perlu gosok terlalu kuat
3. Calitkan sedikit krim siang secara nipis dan gosok perlahan-lahan

MALAM
1. Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
2. Calitkan krim malam secara nipis dan gosok perlahan-lahan
3. Calitkan krim nano (malam) secara nipis dan gosok perlahan-lahan

Perhatian!!!
  • Untuk kulit sensitif dan berjerawat banyak, untuk minggu pertama hanya perlu gunakan sabun pembersih muka, toner nano dan krim malam. Minggu ke-dua baru boleh gunakan krim malam dan krim nano (malam)
  • Krim nano (malam) dan toner nano tak boleh pakai di sekeliling mata dan bibir

TESTIMONI PENGGUNA DEEJA COSMETIC :







1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"DEEJA COSMETIC"
HARGA KAMI : 
RM70 SM / RM75 SS
FREE POSTAGE

2) BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN BANK CIMB/MAYBANK

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬




PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

PP VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMA

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"PP VITAMIN C"
HARGA KAMI : 
RM55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE

2) BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN BANK CIMB/MAYBANK

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Fungsi Utama Vitamin C?
Vitamin C bukan saja menyumbang kepada meningkatkan pertahanan tubuh terhadap serangan penyakit biasa, malah diperlukan bagi pengeluaran kolagen iaitu struktur utama protein yang ditemui dalam tisu penghubung. Kolagen inilah yang sangat penting untuk pembinaan semula sel-sel baru dalam badan seperti :
i- kulit
ii- tulang
iii- sendi-sendi dalam badan


Antara kebaikan Vitamin C yang korang harus tahu :
  • Membantu dalam menggalakkan pertumbuhan gigi dan tulang. 
  • Sangat sesuai untuk pesakit arthritis kerana kandungan vitamin c 1000 mg adalah dose saranan untuk mengembalikan cecair pelincir antara sendi-sendi seperti dilutut.
  • Vitamin C mempercepatkan proses penyembuhan luka-luka. 
  • Mampu menurunkan kadar kolesterol dalam darah hampir 40 % sekiranya di ambil secara konsisten.
  • Dose setinggi 1000 mg ke 2000 mg sehari menjadi saranan sabagai faktor menghalang risiko penyakit kanser.
  • Vitamin c meningkatkan sistem pertahanan dalam badan seperti menentang bakteria- bakteria yang menyerang seperti bakteria:
  1. Tuberculosis
  2. Diphtheria
  3. Tetanus
  4. Staphylococcus
  • Memberi kesan tona kulit yang sekatacerah, dan lembap
  • Mengurangkan kedutan di wajah dengan efektif
  • Membantu mengecutkan jerawat di muka dan seluruh badan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pemulihan tisu badan, fungsi kelenjar adrenal dan menguatkan gigi dan gusi. 
  • Melindungi sel badan daripada kesan tidak baik dari pencemaran, jangkitan selsema.
  • Membantu dalam mengurangkan tahap kolesterol dalam badan, tekanan darah tinggi dan mencegah aterosklerosis - iaitu radang pada pembuluh darah manusia di sebabkan gumpalan plak kolesterol.
  • Melindungi daripada pembekuan darah yang abnormal, lebam dan mempercepatkan proses penyembuhan pada cedera/luka.
  • Membantu dalam mengeluarkan hormon anti stress- mengurangkan tekanan. 
  • Faktor penting untuk penambahan sel darah putih.
  • Bertindak sebagai antihistamin yang mampu mengurangkan kesan hidung bengkak dan simptom-simptom allergic yang lain.
  • Bertindak sebagai penggalak dalam pembinaan collagen untuk keanjalan dan kecantikan kulit.
  • Serta mencegah penuaan secara pra-matang.
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang yang sering rosak akibat kesan radikal bebas.
  • Membantu tubuh untuk menyerap zat besi yang lebih optimum sesuai untuk pesakit anemia yang kekurangan zat besi di sebabkan kekurangan darah merah.
  • Bertindak sebagai vitamin untuk meningkatkan penghasilan haemoglobin dan sel darah merah dalam sistem badan.
  • Mampu merawat jangkitan saluran kencing.
  • Vitamin c adalah sangat di perlukan untuk memastikan penyerapan asid folik  (khusus bagi ibu mengandung) dan vitamin-vitamin lain dapat di serap oleh sel badan.
  • Mengurangkan risiko penyakit pundi hempedu.
  • Merawat ulcer perut akibat serangan bacteria H.Pylori
  • Menurangkan risiko mendapat komplikasi penyakit lain sewaktu mengandung.
  • Mengelakkan risiko jangkitan pada paru-paru yang di sebabkan latihan exercise yang berat. Contoh atlet-atlet sukan atau sesiapa yang bergiat aktif di gym.

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Cara pengambilan PP Vitamin C :
  • 1) Telan satu biji sehari, sama ada setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum masuk tidur.
  • 2) Amalkan minum air masak lebih kerap (sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari) untuk tujuan penyerapan vitamin C yang berkesan dan mampu me-nyah toksindari badan.
  • 3) Seboleh-bolehnya, hindarkan sebarang makanan/persekitaran yang menyebabkan penyerapan Vitamin kurang berkesan seperti minuman berkafein, minuman berkarbonat, perokok, demam, pengambilan antibiotik, ubat tahan sakit dan aspirin.

  • Korang mesti pernah dengar kan, sebarang jumlah dose yang diambil untuk apa-apa jenis ubat sekalipun perlu dapat preskripsi dan nasihat dari doktor terlebih dahulu?
  • Pernah terbaca atau terdengar tak apa-apa perubahan jumlah pengambilan dose sebarang jenis ubat pun perlu dapatkan nasihat dari doktor?

Haa, kalau pernah dengar @ terbaca, baguslah. Sebab jumlah dose vitamin C yang korang beli tu tak boleh di ambil dalam sembarangan jumlah tau! Untuk ambil mana-mana dose ubat sekali sepatutnya di ambil atas nasihat dan saranan doktor sahaja. 


Sebab apa?

Sebabnya setiap orang keperluan supplement untuk tubuh badan mereka adalah berbeza... Contoh la kan. Bandingkan remaja belasan tahun dengan orang dewasa nak cecah 50 tahun. Mana boleh tau senang-senang remaja ambil ubat dalam dose yang sama dengan orang dewasa.


Itu baru faktor umur. Banyak lagi faktor-faktor yang membezakan jumlah dose sebenar ubat untuk setiap orang. Contoh lain:
1) Faktor jumlah berat badan. Orang yang berat 40 kg sama ke dengan orang yang berat 80kg? Of courselah tak sama kan? Habis tu mana boleh sesuka hati ambil dose yang sama.

2) Faktor kesihatan. Orang sakit dengan orang sihat sure la tak sama kan? Kalau budak sakit, ambil 5ml ubat demam dalam bentuk cecair untuk sihat. Orang sihat kena ambil 5ml ubat demam jugak ke untuk elak demam? 
Tak boleh samakan setiap orang macam tu tau~

Keperluan Harian Vitamin C Harian 
Korang tau berapa banyak dose Vitamin C yang sepatutnya bagi korang yang normal lagi sihat sepatutnya ambil setiap hari? Ha, saya harap korang jangan terkejut. 

Sebab.... jumlah dose Vitamin C yang sepatutnya orang normal ambil setiap hari ni hanyalah: 

Lapan puluh mg ke seratus mg sahaja per hari aje...
(80mg-100mg)

Effect yang sangat-sangat buruk akan berlaku kalau korang berterusan ambil jumlah sesuatu supplement dalam jumlah yang terlampau banyak.
Badan tak mampu menampung vitamin c terlalu banyak

Jumlah Dos Vitamin C Untuk Rawatan Kulit

Jumlah dose vitamin C yang diperlukan bagi setiap orang yang normal ialah 80mg ke 100mg,  tetapi.... 
  • jumlah dose yang akan di recommend oleh doktor bertauliah ataupun pakar-pakar kulit yang berdaftar... bagi yang menghidap masalah kulit @ untuk kecantikan kulit yang di sarankan hanyalah lebih kurang seribu ke dua ribu mg (1,000 mg - 2,000 mg) sahaja!
  • cuba korang buat research kat internet ke, baca buku yang berkaitan... carilah jumlah dos harian yang paling tinggi dan selamat dibenarkan tu berapa? Memang takkan jumpa yang cakap sampai puluhan ribu mg vitamin c sehari.  
(kalau ada mungkin terlibat dengan penipuan, atau pengeluaran tak menepati piawaian ubat berdaftar)
  • memasukkan lebih 2,000mg dos vitamin C  setiap hari adalah sangat berbahaya kalau diambil untuk jangkamasa yang panjang. Paling teruk akan menyebabkan kegagalan organ dalam badan terutamanya masalah buah pinggang.  
  • Kalau dah buah pinggang sakit, lama-lama akan melibatkan komplikasi yang tak elok untuk organ-organ lain pulak~
Cuba check masing-masing. Berapa jumlah dose Vitamin C yang korang ambil setiap hari? Ada tak yang sampai puluhan ribu setiap hari? Jangan sebab gopoh sangat nak berkulit cantik, korang main sapu je mana-mana dose yang tinggi.
 Pilihlah...Sayang kulit atau sayang nyawa? 
Mira sendiri mengalami perubahan yang ketara dengan mengamalkan pengambilan Vitamin C nie. So, takkan korang tak nak alaminya sendiri pulak?

Kesan sebulan menggunakan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (Y2013)

LATEST YEAR 2015

Kenapa Payah Sangat Nak Cari Supplement Yang Tinggi Dos Di Hospital @ Klinik?

Maybe langsung tak pernah jumpa pun ubat supplement ni kat hospital atau klinik terutamanya yang berdose tinggi sampai beribu-ribu mg. Sebab apa?

Sebab menjual ubat yang melebihi dose yang di benarkan adalah salah dari segi etika bekerja bagi yang bergelar doktor yang sah.

Supplement-supplement yang begitu tinggi dose berkemungkinan memberi kesan sampingan yang buruk pada kesihatan. Sesetengah doktor mungkin jual, tapi  pesakit tak boleh di beli macam beli ubat di 7 eleven.

Dan ubat yang di prescribed kan tu betul-betul untuk golongan yang betul-betul memerlukan.

Tapi.... Vitamin C 1000mg dari Pahang Pharmacy menjadi pilihan para doktor.

  • Pahang Pharmacy adalah antara established pharmacy/company di Malaysia. Produk-produk yang di keluarkan Pahang Pharmacy adalah menepati piawaian kesihatan dan dose ubat-ubatan.
  • Tak ada keraguan pada produk daripada Pahang Pharmacy terutama Vitamin C 1000 mg yang banyak membuktikan kesan baik pada kulit dan takkan ada kesan sampingan. 
  • Dengan syarat hanya mengambil sebiji setiap hari.... :)

Insya Allah, perubahan kulit yang nyata akan nampak. Sudah lah ubat pun sah dari segi piawaian dan pengeluaran. Kesan pun sangat best... Contoh terbaik boleh lihat di bawah :)



Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #1

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #2


Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #3

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #4

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #5


Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #6


Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #7

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #8
Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #9

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #10

Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #11
Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #12
Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #13



Pengguna Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy #14



PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...