Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

DYXY COSMETIC BC CREAM, FACE MIST, FOUNDATION BRUSH : Rahsia Solekan Setanding Mekap Mahal


DYXY BC CREAM FOUNDATION
. BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER Diformulasikan dengan MINERAL da EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit . - MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela - SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV - Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural - MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap - SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF - ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai - TAHAN LAMA sehingga 8 jam

dyxy 2 tone berbeza

2 TONE AVAILABLE Beige - kulit cerah ala-ala 'chinese' / cerah sederhana . Skin tone akan nampak lebih cerah dan paling penting tidak bercapuk . Natural - sawo matang dan sederhana cerah . Hitam manis pun boleh jangan risau tidak bercapuk

Q & A Mengenai DYXY BC CREAM Foundation 

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) dari mana ?
A Branding Malaysia, Formula dari Korea.


Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) packaging ?
A : Foundation + Span + cermin ( berat 15gram )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tekstur ?
A : Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit. 

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) bahan utama ?
A : Sheer butter, mineral, water based semua bahan anti radang ( sesuai untuk kulit sensitif).

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tahan berapa lama ?
A : Tahan LEBIH dari 8 jam TAK BERCAPUK walaupun berpeluh (sangat sesuai untuk kulit berminyak)

1pc BC Cream boleh tahan 2bulan atau lebih.


The Power of Face Mist Kelebihan DYXY GREE TEA Face Mist 160ml - GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray - REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural - MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E - MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) - GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh - ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka - SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit - BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila-bila masa - TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
- SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN


KELEBIHAN DYXY BRUSH : - Bulu PADAT DAN MAMPAT - Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR - Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja - Saiz yang mudah dipegang - Menjimatkan Foundation - Digunakan oleh MUA terkenal - Beauty blender versi berus. Nampak sama tapi SANGAT BERBEZA dengan Brush diluar sana

DYXY SET COMBO BASIC❤ 
RM145 SM / RM150 SS
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush

DYXY SET COMBO PERFECT LADY D❤  
RM180 + POS RM8 SM / RM12 SS
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Lips matte
1 x Brush


TESTIMONI PENGGUNA DYXY COSMETICS :
Image result for dyxy kosmetik MURAH

testimoni dyxy bc cream foundation

dyxy mineral face mist testimoni
Image result for dyxy kosmetik MURAH

Related image

Related image

Image result for dyxy kosmetik MURAH

------------------------------------------------------------------------------

DYXY MATTE LIPSTICK


Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.

Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
Flirty Me
Sexy Nude 
Cherry Red


Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
- Warna yang cantik dan gorgeous
- Tak melekat pada cawan atau gelas
- Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
- Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
- Moist kan bibir walaupun matte
- Bibir lebih lembut dan mungil
- Tahan lama long lasting sehingga 8jam
- Mudah dan selesa dipakai
- Bauan fruity yang memikat
- Sesuai untuk semua tona kulit




------------------------------------------------------------------------------

DYXY MASCARA

Wow wow wow! Set make up Dyxy yang famous tu sekarang dah ada mascara lah!
Semestinya berbeza sangat berbanding mascara yang ada di pasaran Malaysia sekarang ni.

KEISTIMEWAAN DYXY MASCARA :

  • Berus yang tebal
  • Waterproof - tak luntur dek hujan atau peluh
  • Bulu mata melentik dengan pantas
  • Senang dipakai dan senang ditanggalkan
  • Bulu mata nampak panjang dan lebat
  • Bulu mata tak gugur
  • Tahan sehingga 12 jam
  • Tak menghitamkan bawah mata
  • Senang dibawa dan dipakai pada bila-bila masa
  • Waterbased dan mesra wudhuk

TESTIMONI PENGGUNA DYXY MASCARA :


dyxy mascara testimoni


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA DYXY BC CREAM

RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA DYXY MINERAL MIST

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA DYXY BRUSH

RM40 SEMENANJUNG
RM45 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA DYXY MATTE LIPSTICK

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA DYXY MASCARA

RM60 SEMENANJUNG
RM65 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA COMBO DYXY BC CREAM & MINERAL MIST & BRUSH

RM145 SEMENANJUNG
RM150 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA COMBO DYXY BC CREAM & BRUSH

RM110 SEMENANJUNG
RM115 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

AZANIS SCAR SERUM : Hilangkan Parut Seawal 3 Minggu


Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang...?

"Ini dia penawar yang telah membantu menghilangkan kesan parut ramai orang di luar sana seperti anda!"

TERBARU! 
Kini dengan Vita-Cocoa Booster Formula!

Sebelum ini dah beribu pengguna sangat gembira dengan Azanis Scar Serum, tapi kini kami pertingkatkan lagi keberkesanannya dengan penambahan bahan utama baru iaitu Cocoa Butter!

Dengan formula khas gabungan Vitamin E dan Cocoa Butter, Azanis Scar Serum yang terbaru ini insyaAllah bakal memberikan keberkesanan yang berganda.

LEBIH PANTAS BERKESAN! ANDA PUN LEBIH GEMBIRA!


Formulated To Help Improve The Appearance of
  •  SCAR
  •  STRECH MARK
  •  AGING SKIN
  •  UNEVEN SKIN TONE
  •  DRY, DAMAGED SKIN

Kini, anda tak perlu lagi berasa gusar atau tak yakin apabila parut yang lama telah dipudarkan dengan hanya sapuan serum ini. Serum parut ini juga sesuai digunakan baik lelaki mahupun wanita. 


Serum ini secara amnya, membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin anti oksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak sekaligus menyebabkan penuaan. 

Satu lagi kelebihan serum ini ialah merawat parut tidak kira lah parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif. Kini anda hanya boleh sapukan serum ini tanpa sebarang masalah. Kesan parut pasti akan pudar hari demi hari. 



"Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!" Dengan AZANIS SCAR SERUM hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun 

azanis scar serum packaging baru ubat parut

FUNGSI & MANFAAT AZANIS SCAR SERUM VITA COCOA BOOSTER
 Mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan Vitamin-E semulajadi mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi. 
 Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut
 Menggalakkan proses sintesis kolagen dan mempercepatkan penstrukturan semula kulit yang rosak. 
 Membentuk sel-sel normal kulit baru untuk menggantikan sel-sel parut yang terdapat pada kulit
 Menjadikan kulit lebih kelihatan licin dan rata
 Membekalkan vitamin dan protein untuk membaiki kulit, menghilangkan parut dengan lebih cepat serta memberikan wajah baru pada kulit.



Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan. 
ORGANIK PRODUK DAN ADA GMP


KANDUNGAN AZANIS SCAR SERUM VITA COCOA BOOSTER
Minyak Asas : Theobroma Oil, Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT, Bisabolol

Botanicals : Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Oil), Lavandula Angustifolia (Lavender Oil), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosemary Oil), Anthemis Nobilis Flower Oil (Chamomile Oil), 

Vitamin : Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luarbiasa?
Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.


Formulasi yang reka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berikut :-
  • Kulit berminyak
  • Kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
  • Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)
  • Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon dan Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis)

Cara penggunaan :
Hanya sapu pada parut dengan gerakan membulat dua kali sehari.
Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. 
#Perhatian! Pada parut baru, serum hanya perlu disapu apabila luka telah sembuh dan tidak boleh digunakan pada kulit yang baru
- Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum memohon Azanis Scar Serum.

PASTIKAN ORIGINAL ! 
Boleh SCAN BARCODE pada kotak Azanis Serum


TESTIMONI PENGGUNA AZANIS SCAR SERUM :










AZANIS SCAR SERUM LULUS KKM





AZANIS SCAR SERUM HAPUS PARUT CEPAT
AZANIS SCAR SERUM HAPUS PARUT

AZANIS SCAR SERUM HAPUS PARUT LAMA

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...