Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

Charcoal Mask Cream Blackhead Whitehead Remover : Rahsia Hilangkan Bintik Hitam Di Muka

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"CHARCOAL MASK CREAM"
HARGA KAMI : 
RM35 SM / RM40 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CHARCOAL MASK CREAM BLACKHEAD WHITEHEAD REMOVER
Dijamin memang hebat gila.. Tak pernah lagi jumpa mask yang boleh tarik blackhead whitehead dengan banyak sampai licin habis muka. Walaupun sakit sikit time nak tarik tu.. Hasil memang terbaik dan 100% puas hati :)

ANDA WAJIB CUBA DAN RASAI SENDIRI KEBERKESANAN CHARCOAL MASK CREAM NI !

Related image
Apa yang best Charcoal Mask Cream ??
✔ Membuang segala kekotoran.
✔ Bintik-bintik putih (whitehead) yang terdapat pada wajah anda,membuat kulit wajah anda bersih,sihat dan segar.
✔ Menghilangkan blakhead (bintik-bintik hitam).
✔ Membuang sel-sel kulit mati.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit.
✔ Menghilangkan rerambut halus dimuka
✔ Menutup liang roma yang terbuka.


CARA PENGGUNAAN CHARCOAL MASK CREAM :
1- Cuci muka bersih-bersih.
2- Jika nak lagi berkesan sebelum menggunakan mask, wapkan dulu muka dengan air panas. 
TUJUAN : untuk membuka liang-liang roma
3- Lepas wapkan muka dalam 10minit, sapukan mask pada muka...
**elakkan sapuan pada bahagian dekat mulut, mata / bulu-bulu..nanti sakit pulak nak tarik.
4- Biarkan sampai mask tu kering. Anggaran masa dalam 25-30 minit. Korang cuba rasa sama ada dah kering ke belum. if dah kering boleh tanggalkan mask tu. 
5- Tarik hujung mask bermula dari bawah ye. bawah dagu. Tarik menghala ke atas dengan perlahan-lahan.
6- Lastly, korang boleh la applykan toner untuk menutup liang-liang roma yang terbuka tu.

TESTIMONI PENGGUNA CHARCOAL MASK CREAM :

Image result for charcoal mask CREAM

Image result for charcoal mask CREME

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

PUDDING MONTOX SOAP MASKER : Menegang dan Menganjal Payudara dan Punggung

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"PUDDING MONTOX"
HARGA KAMI : 
RM69.90 SM / RM75.90 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
RAHSIA DIRINDUI SUAMI SETIAP MASA 

Sapu-sapu terus Anjal
Sapu-sapu terus Padat
Sapu-sapu terus Gebu
Sapu-sapu terus Tegang
Sapu-sapu terus Montok 

Anda nak tegangkan payudara dan punggung? 
Nak cerahkan nipple yang gelap? 
Jom cuba PUDDING MONTOX SOAP MASKER sekali beli tahan 6 bulan tau. 
Sangat Jimat! 

Pudding Montox satu lagi produk hebat keluaran Berry Stoberry Pudding Montox membantu wanita tampil lebih mantap. Digunakan sebagai sabun atau masker. Dijamin berkesan seawal 1 minggu penggunaan. Nampak sahaja bekasnya kecil tapi sapu nipis-nipis sahaja. 1 bekas boleh tahan sehingga 6 bulan! Berbaloi sungguh dengan harganya! 

FUNGSI & MANFAAT PUDDING MONTOX SOAP MASKER : 
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
✔ 🍓Menegang dan menganjalkan
✔ 🍓Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
✔ Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

SIAPA YANG WAJIB MENCUBA PUDDING MONTOX SOAP MASKER :
1.ibu-ibu yang payudaranya kendur
2. Para wanita yang aset sudah kendur
3. Para wanita yang puting payudaranya hitam akan kembali berwarna pink
4. Anak dara yang bakal berkahwin
5. Wanita yang bontot jatuh dan tidak lagi up
6. Wanita yang payudara kecil dan tidak menarik (selepas guna pudding ni payudara akan kelihatan lebih menarik serta padat dan penuh tapi bukan membesar)
7. Ibu yang sedang menyusui bayi sangat digalakkan kerana Pudding Montox dapat membantu mengalakkn pengeluaran susu badan apabila bila payudara mengembang (tidak berbahaya kerana ia hanya perlu disapu pada breast dan dibilas sahaja)
8. Payudara yang tiada isi dan kelihatan labuh jatuh ke bawah kerana mnyusu anak
9. Boleh digunakan oleh wanita mengandung. 


CARA PENGGUNAAN PUDDING MONTOX SOAP MASKER : 
→ Cubit sedikit sahaja pudding ini kemudian letak air sedikit pada tapak tangan kemudian digosok pada payudara dan juga punggung. Gosok secara membulat sehingga ia kering (dalam masa 3-5minit).
→ Gunakan setiap kali mandi. Jika mandi 3kali sehari, maka guna lah sabun ini 3kali juga.
→ Selain diguna semasa mandi pudding ini juga boleh dibuat masker iaitu malam sebelum tidur sapu pada breast dan kemudian tidur, bangun pagi esok barulah dibilas. Tetapi cara ini mungkin tidak sesuai pada sesetengah kulit individu kerana ia agak melekit dan agak tidak selesa jika dibawa tidur. 

💋💋KENAPA DIA GUNA BERKESAN CEPAT SAYA DAH SEMINGGU GUNA TAPI BELUM NAMPAK HASIL?

🌻sebab maybe cara awak guna salah or awak malas gosok. kadang2 bergantung pada tahap kekenduran payudara masing-masing jugak. Ada sesetengah cepat ada sesetengah lambat. Takkan pulak ibu yg anaknya 3 pon guna dah boleh tegang balik awak yang belum kawin tak tegang2 kan. Yang pasti jangan pernah berhenti berusaha kena yakin taw

💋💋ORANG YANG DAH BERUSIA BOLEH GUNA TAK? BERAPA HAD UMOR YANG BOLEH GUNA YA?

🌻umor berapa pon boleh guna sayang tapi kalau remaja seeloknya yang berumur 17tahun keatas yang dah nenek-nenek pon boleh guna sayang bagi tegang terpacak balik biorr atoknya jatuh cinta balik huhuhu



PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

I AM SEXY LADY LOTION & SEXY SKINNY SOAP : Kurus, Langsing, Cerah Berkesan Seawal 24 Jam

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"SEXY LADY LOTION & SKINNY SOAP"
HARGA KAMI : 
RM105 SM / RM110 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SET WAJIB KURUS YANG DIJAMIN PASTI KURUS!

Serius mula-mula akak zila memang tak percaya dengan ayat ni..
“gosok-gosok ja dah kurus????”
Tapi…tiba-tiba….Alamakkkkk!!!!!!! Macam mana ni
“dagu dah tak berlapis” 
“lengan dah kecik”
“berat lak dah turun 2hari 3kg”


I am Sexy Lady Lotion khas untuk anda yang ingin kurus tanpa makan ubat, tanpa telan pil kurus,dan tanpa minum slimming jus. Hanya perlu sapu, gosok dan kurus! SexyLady lotion penyelamat anda kerana ia mudah. Gosok-gosok sahaja, tidak perlu penat-penat diet, tak perlu menyeksa diri menahan kesan sampingan daripada mengambil ubat kurus.

Hanya sapu dan gosok kemudian rileks kan badan, buat rutin harian seperti biasa. InshaAllah dalam tidak sedar selepas beberapa hari pasti badan rasa lebih ringan, perut semakin kempis dan berat semakin turun. Sexy Lady Lotion ini dijamin tidak melekit, tidak panas, dan baunya sangat wangi. Berkesan membakar lemak selepas beberapa jam sapuan! 

Pertama di Malaysia! 
Tiada lagi yang seumpamanya. 

KHAS UNTUK KORANG YANG MALAS NAK DIET TAPI NAK KURUS KAN??
I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION 
DAPAT MEMBANTU ANDA KURUS!!!

100% BAKAR LEMAK DALAM DIAM TAU-TAU JA DAH LOSS KILO
BERATUS-RATUS TESTIMONI YANG PASTI BUAT KORANG TERUJA

✔gosok-gosok dah runcing muka
✔gosok-gosok dah hilang buncit
✔gosok-gosok dah turun 5kg
✔gosok-gosok dah hilang selulit
✔gosok-gosok lengan dah makin kecik
✔gosok-gosok dah langsing
✔gosok-gosok dah cerah kulit
✔gosok-gosok dah keluar daki


APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION?
1. Membakar lemak.
2. Menurunkan berat badan.
3. Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
4. Meruncingkan wajah.
5. Menegangkan kulit anti anging.
6. Memutihkan kulit hari demi hari.
7. Memudarkan parut.
8. Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
9. Menghilangkan buncit serta boroi.
10. Membuang angin dalam badan.
11. Mengeluarkan daki dengan cepat.
12. Mencantikan serta menghaluskan kulit.

KEISTIMEWAAN I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION?
1. Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
2. Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
3. Tak panas.
4. Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,
5. Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.
6. Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. Tak perlu penat-penat telan supplement dah. So, tiada risiko penyakit masa hadapan.
7. 100% organic, Tanpa bahan kimia.
8. Halal dan buatan Malaysia.
9. Lulus KKM.

● SEXY LADY LOTION → gosok2 jer anytime, anywhere! Burn lemak sepantas 30minit ( testimoni dah ade...bukan propa yer )
● SEXY SKINNY SOAP → guna time mandi, burn lemak kaw2 time mandi sbb dia ade kandungan sabut petola loofah yang memang unik, produk lain tiada guna menda alah ni...memang terbukti membakar lemak & sekaligus mencantikkan kulit!


Sexy Skinny Soap mengandungi Loofah. Loofah adalah sejenis sarang buah petola India.

  Loofah juga dikenali dengan nama ilmiahnya 'LUFFA AEGYPTIACA' iaitu merupakan sejenis buah yang mirip seakan- akan payudara wanita. Ianya berbentuk agak aneh tetapi mempunyai khasiatnya yang unik dan tersendiri. 


KHASIAT LOOFAH YANG TERKANDUNG DALAM SEXY SKINNY SOAP : 
✔ Membantu menyembuhkan sembelit 
✔‎ Mempercepat‬ proses pembakaran lemak 
✔‎ Mampu‬ mencerah dan mencantikkan kulit 
✔ ‎Menghilangkan‬ selulit 
✔ Membantu‬ buang kotoran dan daki di badan 


"Seketul sabun mampu merawat pelbagai masalah dan membakar lemak anda!
Comelkan sabun ni sebab bentuknya comel ala2 epal..ramai dok ingat sabun pencuci muka.


Guna ketika mandi...untuk kesan terbaik..selepas mandi gunakan sexy lady lotion juga..

SOALAN LAZIM DAN PELIK I AM SEXYLADY LOTION :-
(berasaskan bahan organik so mungkin sesetengah kulit tak sesuai. Cuba dalam kadar sikit je dulu)

1. Boleh gosok I Am SexyLady Lotion kat breast tak?
Tujuan nak kecikkan sikit saiz aset,  Boleh. Sebab ramai sangat gosok kat situ sebab nak kurangkan saiz bra.

2. Boleh pakai kat muka tak ?
I Am SexyLady Lotion khas untuk lemak-lemak sahaja. Thats mean, kena gosok kat rahang muka untuk buang lemak berlebihan supaya wajah kelihatan runcing.
Tapi ada sesetengah customers sapu kat muka juga untuk bagi nampak kesan putih cerah. Ikut kulit masing-masing.

3. Boleh tak jadikan ubat jerawat ?
Boleh la sangat-sangat. Sebab I Am SexyLady Lotion ada kayu manis. Ramai yang dah try. Cuba ambil secalit then tempek kat jerawat sebelum tidur. Insyallah bangun pagi esok jerawat dah kecut!

4. Jika sakit perut nak guna sapu kat perut boleh tak ?
Boleh sebab untuk hilang sembelit dan pecah lemak. Bila sapu je terus terkentut kentut

5. Kalau nak lancarkan period boleh tak ?
Boleh gosok kerap kerap sikit insyallah darah jalan dengan lebih lancar. Ada contoh seorang customer dah 7 bulan period tak datang. Tengok2 lepas guna I Am SexyLady Lotion terus period datang semula.

6. Nak bagi lekat baby lepas guna I Am SexyLady Lotion boleh tak ?
Yang ni kuasa allah. Kalau ada rezeki Alhamdulillah. Tapi tak salah mencuba kan. Sebab ada testimoni customer yang dah Berjaya

7. Boleh bagi kurus dalam masa seminggu tak ?
Boleh la sangat-sangat, dah banyak testimoni. Jangan kata seminggu sekali guna pon ramai yang dah lost inci.

8. Boleh ramping tak ?
Lagi lah boleh. Gosok I Am SexyLady Lotion banyak-banyak. Pagi..Then pakai gedel ka apa2 ka..Terus kemas umah..Confirm badan makin selim river

9. Boleh putih tak?
Memang untuk putih sebab I Am SexyLady Lotion ada gluta pencerah gosok2 ja dah cerah sambil buang daki

10. Dah guba sebotol tapi belum kurus. Kenapa ?
1st of all, kena tengok dulu diri sendiri. Kenalpasti anda gemuk jenis apa? Gemuk ni ada bermacam jenis tau. Gemuk air, angin atau daging. Dah kenalpasti...baru boleh buat next step. Fikir logik jer. 

Kalau lemak bertahun-tahun berada dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet. Then baru nak try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg...itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa. Teruskan jer gosok sexy lady...InsyaAllah..berhasil jugak nanti..lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair u ollssss...

TESTIMONI PENGGUNA I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION:




 





PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH : Rahsia Payudara Montok Tubuh Badan Menawan

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"ZOFEA BEAUTY SECRET"
HARGA KAMI : 
RM130 SM / RM135 SS
FREE POSTAGE


(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

'Aset' kurang terserlah, kendur dan jatuh? 
Punggung juga lembik dan tidak lagi melentik cantik? 
Suami mula bandingkan  'Aset' wanita lain yang pejal lagi montok? 
Jom usaha cari penyelesaiannya dengan ZOFEA BEAUTY SECRET
Kesan terbukti, ramai yang berpuas hati.. 
Nikmati hari ini dan rasakan perbezaan yang ketara seawal 8 hari!!

PRODUK 2 DALAM 1  - Bust Up & Skin White


SUPPLEMENT PAYUDARA MONTOK & PEMUTIH KULIT

FREE PIL PERAMPINA MANJAKANI
ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.
  • 7 x Stem Cell
  • 4 x Anti-Cancer
  • 9 x Anti-Oxidant

Khasiat Zofea Beauty Secret :
  • Menaikkan payudara kendur & jatuh 
  • Mengatasi masalah payudara besar sebelah 
  • Mencantikkan payudara leper 
  • Memontokkan payudara 
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D 
  • Menaikkan punggung yg jatuh 
  • Mengetatkan MISS V 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Menghilangkan bau MISS V 
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami 
  • Menghilangkan masalah keputihan 
  • Mengatasi masalah dalaman wanita 
  • Mencegah kanser 
  • Melawan radikal bebas 
  • Mencantik & meremajakan kulit 
  • Memutihkan kulit 
  • Menambah tenaga 
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan 
  • Merawat masalah rahim 
  • Mengurangkan selera makan 
  • Melawaskan sistem pencernaan

    Keistimewaan / Manfaat Zofea Beauty Secret untuk Kulit :
    ✔ Mempercepatkan pembaharuan sel-sel kulit
    ✔ Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
    ✔ Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
    ✔ Menghilang jerawat dan parut jerawat
    ✔ Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
    ✔ Menghilangkan stretchmark dan selulit
    ✔ Menghapuskan kedutan halus
    ✔ Melembab dan menganjalkan kulit
    ✔ Menjadikan kulit lebih anjal
    ✔ Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
    ✔ Mengatasi bibir gelupas/pecah-pecah



    Siapa yang boleh mengambil Zofea Beauty Secret :
    Sesuai untuk yang menyusukan anak juga kerana ia tidak mengeringkan susu badan dan sewaktu datang haid.
    Sangat sesuai untuk usia 19 tahun keatas.

    ** Wanita Hamil DILARANG mengambil produk ini.

    Kandungan Bahan Zofea Beauty Secret : 
    Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kayu serapat, Habbatus Sauda, Collagen, Pure L-glutathione, Trehalose, Apricot Seed Extract, Blueberry, strawberry, raspberry, Snow lotus, Perilla seed extract, Pitera Extract.


    Cara Pengambilan Zofea Beauty Secret :
    • Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (Minggu Pertama sahaja). 
    • Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. 
    • Bancuh dengan air sejuk / masak biasa sahaja. 
    • Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU SEGAR setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan. 
    • Kurangkan minuman berkafein / berkarbonat. 
    • Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.

    Kesan 10 hari minum Zofea Beauty Secret
    • - breast nampak besar & gebu
    • - punggung dah tak jatuh
    • - keputihan dah tak ada
    • - miss V dah tak berbau

    Kesan 12 hari minum Zofea Beauty Secret 
    • - lawas buang air besar
    • - kulit dah tak kering dan kusam lagi
    • - kulit makin putih
    • - breast dah nampak berisi dan tegang

    Jangan risau tentang status produk ZOFEA BEAUTY SECRET.. 
    ianya HALAL dari JAKIM dan diluluskan oleh KKM..

    T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
    • P: ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

    T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?
    • P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita hamil?
    • P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang
    menyusukan bayi?
    • P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

    T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
    • P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid

    T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET  pula digalakkan ambil time period?
    • P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET  sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

    T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET  ?
    • P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi.

    T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ?
    • P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

    T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
    • P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj. Anda juga wajib mengamalkan pengambilan minuman SUSU 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET .

    TESTIMONI PENGGUNA
     


    PENGHANTARAN:-
    KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
    KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
    NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
    SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

    Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...