Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK MURAH

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"CEK LAWA"
HARGA KAMI : 
RM35 SM / RM40 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : KLIK LINK NI =>> bit.ly/SisPMproduct
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Sebut pasal ketiak, ia adalah anggota badan yang tersembunyi. Ada segelintir wanita yang mengalami masalah ketiak seperti berbau, berpeluh, hitam dan sebagainya sehingga mencacatkan penampilan dan seri wajah. 

Yela, cuba korang bayangkan, mereka yang kuat berpeluh, mesti kawasan ketiak tu akan basah, kalau pakai baju hitam, takpa tak nampak, kalau baju tu cerah, semestinya nampak dan menggelikan sehingga meninggalkan kotoran pada pakaian. Bila dah berpeluh, mesti badan korang berbau kan. Mungkin kawan-kawan korang tak perasan, cuba bayangkan kalau suami korang nampak..lepas tu kena tegur...malu oiii..!!! Maunya, dia cakap " Eeeee...muka putih, ketiak hitam "..erkk..tersentap tak..hahhaa...


Jangan risau! Cek Lawa Pemutih Ketiak mengandungi vitamin C dan ekstrak buah-buahan yang dapat melindungi kulit daripada kesan daki yang hitam. Krim ini juga mengandungi aloe vera, lemon dan timun serta green tea yang membantu melembutkan dan melembapkan kulit serta kulit kelihatan sihat.

KELEBIHAN KRIM CEKLAWA :-
  • 100% ekstrak herba semulajadi.
  • kaya dengan vitamin c dan mineral.
  • Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
  • Mencerna sel-sel kulit lama
  • Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
  • Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
  • Dapat melembabkan kulit
  • Bau yang wangi.

KANDUNGAN KRIM CEK LAWA :-
Vitamin C, Ekstrak Buah-buahan, Aloe Vera, Lemon, Ekstrak Timun, Ekstrak Green Tea
100% Bahan semulajadi yang bertindak sebagai pembasmi anti kuman dan memutihkan kawasan yang gelap!!



7 KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :-
Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis:
💮Kelebihan 1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat
💮Kelebihan 2 – Membantu mencerahkan ketiak
💮Kelebihan 3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut
💮Kelebihan 4 – Menghilangkan bau ketiak
💮Kelebihan 5 – Ketiak tidak berbau sampai petang
💮Kelebihan 6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi
💮Kelebihan 7 – Krim tidak melekit

CEKLAWA Lulus KKM



CARA PENGGUNAAN CEK LAWA :
- Digunakan selepas mandi pagi dan malam
- pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering
- Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
- Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas
- Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran

TESTIMONI PENGGUNA :







PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...