Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

STAY NATURAL MUD FACE 3in1 EXCLUSIVE : Dagu Runcing, Kulit Jadi Licin Cerah Sekata

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"MUDFACE EXCLUSIVE"
HARGA KAMI : 
RM60 SM / RM65 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Ada yang mengalami kulit berjerawat?? 
Stress kan bila jerawat penuh muka??
Now tak perlu risau lagi dengan adanya STAY NATURAL MUD FACE 3 IN 1!!

[ GUNA LUMPUR JE JERAWAT HILANG ]
Stay Natural Mud Face, bagaikan rawatan kecantikan spa dari rumah!

Kalau ada jerawat confirm cepat kecut dan hilang!!
Memang ajaib MUDFACE ni!!
Rugi sangat kalau tak cuba Extra PUTIH lagi!!


Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yang dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR. Banyak kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. Sebab tu kalau tengok kalau spa-spa yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sebagai salah satu beauty treatment mereka dan kalau anda kaki korea tegar atau salah seorang yang gila dengan produk kecantikan korea mesti confirm wajib tahu bahawa penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis korea adalah benda yang biasa.


Stay Natural Mud Face dapat mencuci dan membersihkan lebihan minyak yang terperangkap di muka secara mendalam. Ia membantu menghalang jerawat daripada merebak di sekeliling kulit muka disamping meruncingkan dagu. Bahan aktif semulajadinya iaitu “lumpur” menjadikan kulit muka lebih segar dan sihat. Mud Face bertindak dengan menyental kotoran keluar dari kulit supaya kelihatan licin, lembap dan tidak lagi berminyak. Anda memang kena amalkan pakai mask ini kalau inginkan kulit sentiasa awet muda dan licin.

stay natural mud face

KANDUNGAN DALAM STAY NATURAL MUDFACE 3 IN 1
✔ Kolagen
✔ Apple Stemcell
✔ Gluta
✔ Charcoal



7 SEBAB ANDA PERLUKAN STAY NATURAL MUDFACE 3 IN 1
✔ Dagu lebih runcing
✔ No more double chin
✔ Blackhead hilang serta merta 
✔ Jerawat terus kecut
✔ Parut jerawat hilang sepantas 24 jam 
✔ Kulit lebih cerah sekata 
✔ Kulit confirm selembut bayi



KELEBIHAN STAY NATURAL MUDFACE 3 IN 1✔ 3 in 1 - mask + scrub + cleanser
✔ Kesan yang cepat terutama hilangkan parut dan jerawat
✔ Sekali guna terus nampak kesan
✔ Kulit makin cerah dan berseri-seri
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Jerawat pada kulit muka kecut 
✔ Blackhead/whitehead hilang serta merta
✔ No more double chin - mudface juga buat dagu lebih runcing
✔ Ia memberikan kesan sejuk dan nyaman bagaikan rawatan spa
✔ Parut pudar dan hilang dengan cepat
✔ Stay natural mudface boleh dijadikan night cream masker
✔ Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say bye to kulit kusam


CARA PENGGUNAAN STAY NATURAL MUDFACE 3 IN 1
✔ Bersihkan muka dengan air
✔ Sapu MUDFACE ke seluruh wajah kecuali mata dan mulut
✔ Biarkan selama 20 ke 30 minit 
✔ Cuci sehingga bersih 
✔ Anda juga boleh sapu nipis-nipis waktu malam dan biar sehingga pagi
✔ Hanya guna 3 kali seminggu
✔ Boleh digunakan selama 3-4 bulan


TIPS : Cuci mask anda sebolehnya dengan air suam kemudian akhiri dengan bilasan air ais atau golekkan ais kiub pada wajah anda. Lap dan keringkan dengan tuala bersih.
TESTIMONI PENGGUNA

















PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...