Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

IBU PUTIH NINA SKINCARE & LASER SERUM NINA Murah Original

Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal?? 

Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE 
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE 
  

Ninaskincare Laser Serum adalah produk yang mudah saja dipakai. Boleh dipakai dengan ibu putih untuk kesan yang optimum. Hanya titiskan di tempat yang nak diputihkan then terus campur dengan ibu putih.

Boleh tahan selama sebulan, tapi bergantung pada kadar kegunaan dan kekerapan penggunaan juga, hanya untuk body sahaja bukan muka.
SET TRIAL IBU PUTIH + LASER SERUM
KANDUNGAN NINASKINCARE LASER SERUM
Alpha hydraulic acidSerbuk pearl asliPati tomatoVit c & vit eAscorbicPati anggur dan lemon, Acid arbutin, Acid kojic

KELEBIHAN NINASKINCARE LASER SERUM 
  • Mencerahkan kulit seawal seminggu
  • Kecerahan secara alami, sekata dan natural
  • Tiada kesan sampingan
  • Tiada penggelupasan
  • Menghaluskan pori-pori
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
  • Menghilangkan parut dan cela
  • Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
  • Sesuai digunakan pada wajah dan badan
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja. 
• Boleh mix dengan Ibu Putih. 
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan. 

Apa itu Ibu Putih Nina Skincare?
~ boleh digunkan bersama krim malam (untuk muka) dan lotion (untuk badan)
~ kesan ternyata sangat nyata walaupun hanya 1 kali penggunaan
~ ibu putih nina skincare ada biji-biji halus like scrub
~ bau slow aje, tak mencekik hidung
~ kandungan natural : pati biji anggur, vit c, vit e, gluthathione, hydraulic acid


Fungsi Krim Ibu Putih + Laser Serum :
- mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim pencerah yang lain
- Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
- Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
- Tona kulit seluruh badan dan muka lebih sekata
- Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri dan awet muda secara semulajadi
- Anti kedutan dan anti penuaan
- Membantu menghapuskan jerawat, jeragat dan pigmentasi
- Membantu mengurangkan bintik-bintik hitam dan tompok gelap satu badan

Cara Penggunaan pada badan :
- Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum.
 - Ratakan keseluruhan badan, tangan, kaki (macam pakai losyen)
 - Amalkan penggunaan setiap malam 


Cara Penggunaan pada Muka :
- Campurkan ibu putih dan laser serum
- Sapu pada wajah 2-3 kali seminggu
- Pakai nipis-nipis selepas night cream


TESTIMONI PENGGUNA SET COMBO IBU PUTIH NINA + LASER SERUM :










 

 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA LASER SERUM

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA IBU PUTIH 35G

RM60 SEMENANJUNG
RM65 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM

RM100 SEMENANJUNG
RM105 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

GLUTA PANCEA Thailand Murah Original : Supplement Pemutih Melepak Berkesan

TERBONGKAR! RAHSIA KEJELITAAN GEBU, PUTIH, MULUS WANITA THAILAND!


Gluta Pancea New Packaging

GLUTA PANACEA ! 
kini dengan pack baru GLUTA PANCEA

Sesuai bagi mereka yang kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH 
atau yang dah cuba injection ataupun gluta lain tapi hasilnya kurang menambat hati ! 
BUKAN JE PUTIH saja tapi "SUPER PUTIH", yang luar biasa, kulit pun bersih tau !

Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND
FDA NUMBER: 11-1-03654-0023


Gluta Pancea merupakan salah satu produk kecantikan Skincare Premium Bestseller di Thailand. Gluta pancea By pang (wink white). Nowadays banyak supplement jenis gluta di pasaran yang membezakannya dari segi kualiti dan standard. Perubahan bagi setiap brand adalah tidak sama.

Gluta Pancea adalah gluta PREMIUM yang dibuat di kilang brand ternama seperti SECRET dan lainnya. Jadi, GMP (general Manufacturing process) bertaraf international. Kilang GMP mengamalkan kebersihan, cara kelolaan bahan yang dikilangkan, packaging dan production sangat teliti dan MEMENUHI STANDARD!



Khasiat / Kelebihan Gluta Pancea :
  • Mengurangkan dan menghilangkan eyebag di bawah mata
  • Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan lebih cerah
  • Membantu menghaluskan kulit. Say goodbye to jerawatšŸ˜
  • Membantu memudarkan bekas-bekas hitam, jerawat, luka, flek
  • Membantu merawat jerawat sehingga wajah BEBAS JERAWAT, pink kemerahan.
  • Mengawal minyak diwajah sehingga mencegah pembentukan black/white head dan jerawat
  • Membantu mengecilkan pori-pori besar di seluruh wajah.
  • Membantu mengatasi jerawat di bahagian punggung dan juga dada
  • Membantu memutihkan pelipat, celah peha dan area miss v 
  • Menjadikan KULIT WAJAH, bibir dan puting (nipples) PINK akibat zat natual dari delima.
  • Mengandung COLLAGEN yg baik untuk mata, daya penglihatan, rambut, kuku dan juga pembentukan sel kulit yg lebih sihat.
  • Mengandung ALA yang berfungsi sebagai booster (mempercepat) daya resap gluta (2in1)
  • Kandungan L-glutathione 15,000mg (cukup besar)
  • Membantu meratakan warna kulit wajah.
  • Membantu membuat darah mengalir lebih stabil dan normal sehingga wajah dan kulit tidak terlihat pucat.
  • Membantu proses penyembuhan kulit yang terkena sunburn atau rosak akibat sinar matahari.

Kandungan Gluta Pancea :
  1. ALA – yang berfungsi mempercepat proses penyerapan & penghasilan gluta di badan
  2. POMEGRANATE EXTRACT diperkaya oleh ZAT LYCOPENE yg menjadi anti oxidant tinggi bagi kulit
  3. ROSE HIP EXTRACT diperkaya oleh vitamin C yg tinggi sehingga bisa mempercepat proses pembentukan sel kulit yang lebih bersih dan sehat
  4. Grape Seed Extract – Zat OLIGOMERIC PROANTHOCYANIDIN membantu mencerahkan, memutihkan dan meratakan warna kulit, sangat baik utk memutihkan kulit yang GELAP DAN MERATAKAN BELANG.
  5. L- Glutathione – anti oxidant tinggi – memutihkan kulit secara menyeluruh, cepat dan sempurna untuk membantu ginjal untuk mengeluarkan zat bahaya dan racun keluar dari tubuh sehingga tidak ada zat terpendam.



Mengapa Gluta Pancea ?
* Gluta Pancea mengandung L-Ghutathione paling tinggi 15,000mg
* Gluta pancea berkesan dalam 3 -7 hari
* Gluta Pancea mengurangkan jerawat
* Gluta Pancea mengurangkan jeragat Dan bintik - bintik hitam
* Gluta Pancea halal dimakan (unsur semulajadi) Dan lulus GMP
* Gluta Pancea berkesan buat semua jenis kulit

Gluta Pancea
Kandungan : 30 kapsul

Cara Pengambilan Gluta Pancea :
Gunakan 1 kali sebelum tidur dengan disertai air hangat. Untuk hasil cepat dan maksimal gunakan 2 kali sehari sebelum tidur dan setelah bangun pagi.

TESTIMONI PENGGUNA GLUTA PANCEA :







Gluta Pancea Borong

Gluta Pancea Halal


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA

RM80 SEMENANJUNG
RM85 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA IBU PUTIH 35G
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

BUST UP EXPRESS : Pesona Wanita Miliki Aset Montok Gebu!


Hati Rungsing memikirkan bentuk payudara dan punggung :
Kecil??
Kendur??
Leper??

Pening dah puas mencuba produk nak besarkan saiz breast tapi gagal dengan hasilnya?


Tukarkan payudara anda yang lisut, kendur, leper dan kecil kepada yang :
Nampak lebih besar
Kelihatan lebih anjal
Tampak montok dan berisi
Lebih anggun dan seksi

Bukan setakat membesar, boleh menegangkan, sekaligus mengetatkan Miss V anda !


12 MANFAAT DALAM 1 JAR :-

  • 惄Menambah saiz payudara serta menegangkan, menjadikan lebih pejal, tegang, terangkat dan seksi
  • 惄Menegangkan punggung yang kendur
  • 惄Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
  • 惄Merawat masalah berkaitan rahim
  • 惄Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing
  • 惄Mengetatkan vagina
  • 惄Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • 惄Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
  • 惄Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih muda
  • 惄Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
  • 惄Menganjalkan kulit yang melendut
  • 惄Melambatkan proses penuaan

Bust Up Express sesuai untuk mereka yg berumur 18 tahun ke atas

SOALAN YANG SERING DITANYA TENTANG BUST UP EXPRESS!

Bagaimanakah cara pengambilan BUST UP EXPRESS?
☛ Hanya ambil 1 scoop penuh setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur. Boleh pilih sama ada hendak makan terus atau campurkan dalam air kosong. Untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima adalah mengemam serbuk BUST UP EXPRESS ke dalam mulut untuk beberapa saat.

Siapakah yang boleh mengambil BUST UP EXPERSS?
☛ Semua wanita boleh mengambil BUST UP EXPRESS kecuali wanita yang sedang mengandung 1-3 bulan. Wanita yang sedang berpantang amat digalakkan.
ibu yang menyusukan bayi yg berusia 6 bulan ke atas.Namun digalakkan untuk minum lebih banyak air kosong.

Apakah rasa BUST UP EXPRESS?
☛ Rasanya anggur yang enak untuk di makan.

Berapa lama 1 jar BUST UP EXPRESS ini boleh bertahan?
☛ Sekiranya di ambil 1 scoop dua kali sehari, 1 jar serbuk BUST UP EXPRESS boleh bertahan selama 1 bulan.

Apakah kandungan utama BUST UP EXPRESS?
☛ 7 kali stem sel buah-buahan, ektrak pueraria lobata, ekstrak pueraria mirifica, perisa anggur dan stevia.

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan selepas pengambilan BUST UP EXPRESS?
☛ Tidak seharusnya wujud sebarang kesan sampingan. Tetapi, sekiranya wujud berhentikan pengambilan BUST UP EXPRESS serta merta kerna mungkin ada bahan di dalam BUST UP EXPRESS yang tidak sesuai dengan anda.

Bagaimanakan cara terbaik yang perlu di amalkan semasa pengambilan BUST UP EXPRESS?

☛ Pengambilan serbuk BUST UP EXPRESS perlu disusuli dengan pengambilan air suam sekurangnya 3-4 liter sehari. Elakkan minuman berais, berkafein dan bergula.


Adakah produk ini sesuai untuk mereka mmpunyai payudara bersaiz sederhana namun mengendur setelah berdiet / 
Saiz payudara sedia ada sudah besar namun kurang pejal (kendur) / Badan yang terlalu kurus dengan payudara terlalu kecil ? 
 Jawapan nya YA...ini adalah kerana kandungan Pueraria LOBATA & Pueraria Mirifica nya mampu mengatasi masalah payudara kendur, terlalu kecil & seterusnya menstabilkan hormon kewanitaan supaya aset anda kekal 'muda'. Ia juga tidak akan membesarkan payudara yg sememangnya telah besar kerana tisu payudara hanya akan mmbesar mengikut jisim sebenar badan anda.

Jika ada cyst/fibroid bolehkah pengambilan BUST UP EXPRESS? 
Tidak digalakkan. Cyst dan fiborid adalah disebabkan penyakit hormon. Bust Up Express akan lebih memberi rangsangan kepada hormon dalam badan

 BUST UP EXPRESS KKM APPROVED


CARA PENGUNAAN BREAST AND BUTT SERUM
-----------------------------------------
- Picit Serum Payudara ke hujung jari anda dan oleskan pada payudara.
- Sapu serum pada seluruh payudara, meliputi semua aspek.
- Urut serum pada payudara dalam gerakan membulat selama kira-kira 5 minit     sehingga serum dapat diserap sepenuhnya oleh payudara.
- Ulang langkah yang sama pada sebelah payudara lagi
- Prosedur yg sama bole dilakukan untuk punggung. - Sapukan serum pada         punggung dalam gerakan membulat dan menolak keatas sehingga serum           dapat diserap sepenuhnya.
- Proses ini harus dilakukan dua kali sehari, sekali pada waktu pagi dan malam.

CARA PENGUNAAN SABUN BUST UP
-----------------------------------------

- Digunakan semasa mandi, sabun dan gosokkan sabun pada payudara dan         punggung.
- Buat urutan seperti mana memakai serum. 
- kemudian basuh sehingga bersih

TESTIMONI :





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA

RM115 SEMENANJUNG
RM120 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...