Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

IBU PUTIH NINA SKINCARE & LASER SERUM NINA Murah Original

Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal?? 

Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE 
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE 
  

Ninaskincare Laser Serum adalah produk yang mudah saja dipakai. Boleh dipakai dengan ibu putih untuk kesan yang optimum. Hanya titiskan di tempat yang nak diputihkan then terus campur dengan ibu putih.

Boleh tahan selama sebulan, tapi bergantung pada kadar kegunaan dan kekerapan penggunaan juga, hanya untuk body sahaja bukan muka.
SET TRIAL IBU PUTIH + LASER SERUM
KANDUNGAN NINASKINCARE LASER SERUM
Alpha hydraulic acidSerbuk pearl asliPati tomatoVit c & vit eAscorbicPati anggur dan lemon, Acid arbutin, Acid kojic

KELEBIHAN NINASKINCARE LASER SERUM 
  • Mencerahkan kulit seawal seminggu
  • Kecerahan secara alami, sekata dan natural
  • Tiada kesan sampingan
  • Tiada penggelupasan
  • Menghaluskan pori-pori
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
  • Menghilangkan parut dan cela
  • Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
  • Sesuai digunakan pada wajah dan badan
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja. 
• Boleh mix dengan Ibu Putih. 
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan. 

Apa itu Ibu Putih Nina Skincare?
~ boleh digunkan bersama krim malam (untuk muka) dan lotion (untuk badan)
~ kesan ternyata sangat nyata walaupun hanya 1 kali penggunaan
~ ibu putih nina skincare ada biji-biji halus like scrub
~ bau slow aje, tak mencekik hidung
~ kandungan natural : pati biji anggur, vit c, vit e, gluthathione, hydraulic acid


Fungsi Krim Ibu Putih + Laser Serum :
- mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim pencerah yang lain
- Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
- Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
- Tona kulit seluruh badan dan muka lebih sekata
- Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri dan awet muda secara semulajadi
- Anti kedutan dan anti penuaan
- Membantu menghapuskan jerawat, jeragat dan pigmentasi
- Membantu mengurangkan bintik-bintik hitam dan tompok gelap satu badan

Cara Penggunaan pada badan :
- Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum.
 - Ratakan keseluruhan badan, tangan, kaki (macam pakai losyen)
 - Amalkan penggunaan setiap malam 


Cara Penggunaan pada Muka :
- Campurkan ibu putih dan laser serum
- Sapu pada wajah 2-3 kali seminggu
- Pakai nipis-nipis selepas night cream


TESTIMONI PENGGUNA SET COMBO IBU PUTIH NINA + LASER SERUM :










 

 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA LASER SERUM

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA IBU PUTIH 35G

RM60 SEMENANJUNG
RM65 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM

RM100 SEMENANJUNG
RM105 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

GLUTA PANCEA Thailand Murah Original : Supplement Pemutih Melepak Berkesan

TERBONGKAR! RAHSIA KEJELITAAN GEBU, PUTIH, MULUS WANITA THAILAND!


Gluta Pancea New Packaging

GLUTA PANACEA ! 
kini dengan pack baru GLUTA PANCEA

Sesuai bagi mereka yang kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH 
atau yang dah cuba injection ataupun gluta lain tapi hasilnya kurang menambat hati ! 
BUKAN JE PUTIH saja tapi "SUPER PUTIH", yang luar biasa, kulit pun bersih tau !

Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND
FDA NUMBER: 11-1-03654-0023


Gluta Pancea merupakan salah satu produk kecantikan Skincare Premium Bestseller di Thailand. Gluta pancea By pang (wink white). Nowadays banyak supplement jenis gluta di pasaran yang membezakannya dari segi kualiti dan standard. Perubahan bagi setiap brand adalah tidak sama.

Gluta Pancea adalah gluta PREMIUM yang dibuat di kilang brand ternama seperti SECRET dan lainnya. Jadi, GMP (general Manufacturing process) bertaraf international. Kilang GMP mengamalkan kebersihan, cara kelolaan bahan yang dikilangkan, packaging dan production sangat teliti dan MEMENUHI STANDARD!



Khasiat / Kelebihan Gluta Pancea :
  • Mengurangkan dan menghilangkan eyebag di bawah mata
  • Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan lebih cerah
  • Membantu menghaluskan kulit. Say goodbye to jerawat😍
  • Membantu memudarkan bekas-bekas hitam, jerawat, luka, flek
  • Membantu merawat jerawat sehingga wajah BEBAS JERAWAT, pink kemerahan.
  • Mengawal minyak diwajah sehingga mencegah pembentukan black/white head dan jerawat
  • Membantu mengecilkan pori-pori besar di seluruh wajah.
  • Membantu mengatasi jerawat di bahagian punggung dan juga dada
  • Membantu memutihkan pelipat, celah peha dan area miss v 
  • Menjadikan KULIT WAJAH, bibir dan puting (nipples) PINK akibat zat natual dari delima.
  • Mengandung COLLAGEN yg baik untuk mata, daya penglihatan, rambut, kuku dan juga pembentukan sel kulit yg lebih sihat.
  • Mengandung ALA yang berfungsi sebagai booster (mempercepat) daya resap gluta (2in1)
  • Kandungan L-glutathione 15,000mg (cukup besar)
  • Membantu meratakan warna kulit wajah.
  • Membantu membuat darah mengalir lebih stabil dan normal sehingga wajah dan kulit tidak terlihat pucat.
  • Membantu proses penyembuhan kulit yang terkena sunburn atau rosak akibat sinar matahari.

Kandungan Gluta Pancea :
  1. ALA – yang berfungsi mempercepat proses penyerapan & penghasilan gluta di badan
  2. POMEGRANATE EXTRACT diperkaya oleh ZAT LYCOPENE yg menjadi anti oxidant tinggi bagi kulit
  3. ROSE HIP EXTRACT diperkaya oleh vitamin C yg tinggi sehingga bisa mempercepat proses pembentukan sel kulit yang lebih bersih dan sehat
  4. Grape Seed Extract – Zat OLIGOMERIC PROANTHOCYANIDIN membantu mencerahkan, memutihkan dan meratakan warna kulit, sangat baik utk memutihkan kulit yang GELAP DAN MERATAKAN BELANG.
  5. L- Glutathione – anti oxidant tinggi – memutihkan kulit secara menyeluruh, cepat dan sempurna untuk membantu ginjal untuk mengeluarkan zat bahaya dan racun keluar dari tubuh sehingga tidak ada zat terpendam.



Mengapa Gluta Pancea ?
* Gluta Pancea mengandung L-Ghutathione paling tinggi 15,000mg
* Gluta pancea berkesan dalam 3 -7 hari
* Gluta Pancea mengurangkan jerawat
* Gluta Pancea mengurangkan jeragat Dan bintik - bintik hitam
* Gluta Pancea halal dimakan (unsur semulajadi) Dan lulus GMP
* Gluta Pancea berkesan buat semua jenis kulit

Gluta Pancea
Kandungan : 30 kapsul

Cara Pengambilan Gluta Pancea :
Gunakan 1 kali sebelum tidur dengan disertai air hangat. Untuk hasil cepat dan maksimal gunakan 2 kali sehari sebelum tidur dan setelah bangun pagi.

TESTIMONI PENGGUNA GLUTA PANCEA :







Gluta Pancea Borong

Gluta Pancea Halal


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA

RM80 SEMENANJUNG
RM85 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA IBU PUTIH 35G
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Manja Kaseh Murah Original : Rahsia Cantik, Sihat Luar Dalam 7 Hari

RAHSIA CANTIK MENAWAN BERSAMA MANJA KASEH



Manja Kaseh minuman pengerat kasih sayang dalam rumah tangga. Minuman Manja Kaseh ini ibarat minuman 'SUPERWOMEN 10 DALAM 1' bagi wanita. Minuman yang menjadi pilihan ramai isteri-isteri di luar sana untuk menjaga mahkotanya kepada suaminya. Percayalah minuman Manja Kaseh ini pasti takkan mengecewakan anda semua.

Manja Kaseh dirumus menggunakan ekstrak mutiara bersama campuran kolagen, Argan, Manjakani, serapat serta biji kopi Arabica yang bukan hanya baik untuk kesihatan dan kecergasan jasmani, malah turut berupaya menyerlahkan lagi kejelitaan dan keremajaan dari dalam.


Manakala, Arjuna Kaseh merupakan minuman untuk kaum adam (lelaki). Minuman Arjuna Kaseh khas untuk lelaki yang mementingkan kesihatan dari luar dan dalam. KOPI SUPER POWER ARJUNA KASEH ni ternyata lain dari kopi-kopi yang lain. Jom atasi masalah seksual anda dengan hanya mengamalkan KOPI ARJUNA KASEH.



KANDUNGAN MANJA KASEH
Mutiara, Argan, Pueraria Mirifica, Teh Hijau, L-Carnitine, Garcinia Cambogia, Kolagen, Citrus Aurantium (Oren Pahit), Manjakani, Akar Serapat, Kopi Arabika, Krimer Tanpa Tenusu & Gula Halus.

Siapa yang digalakkan untuk mengambil Manja Kaseh?
Mereka yang menghadapi masalah seperti :
  • Miss V longgar, payudara kendur
  • Menggelebeh sana sini
  • Bentuk badan kurang menarik
  • Pinggul tak menawan
  • rasa lesu dan kurang bertenaga
  • kulit kusam dan gelap
  • kelihatan lebih tua berbanding usia sebenar

    Kelebihan/Khasiat Manja Kaseh
    1) Manja Kaseh dapat mengembalikan keserian di wajah dengan cepat
    2) Payudara akan menjadi montok serta menganjalkan terutama yang menyusukan anak
    3) Menyerlahkan keanggunan dari dalam
    4) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
    5) Manja Kaseh mampu mencerahkan kulit serta memelihara kehalusan kulit
    6) Menentang proses penuaan dengan pantas
    7) Membentuk tubuh badan yang ideal
    8) Menstabilkan kitaran haid serta Manja Kaseh dapat merawat masalah senggugut dan keputihan
    9) Mengetatkan otot faraj selepas bersalin
    10) Manja Kaseh dapat mengalakkan kesuburan kaum wanita serta membantu mengurangkan masalah serangan kanser



    CARA PENGAMBILAN MANJA KASEH
    1. Tuang 2 sudu Manja Kaseh ke dalam secawan air panas.
    2. Kacau hingga larut dan ia sedia untuk dinikmati.
    3. Simpan di tempat yang dingin dan kering.
    4. Jauhkan daripada kanak-kanak.


    Pantang Larang Manja Kaseh
    • Wanita period dilarang minum pada hari pertama hingga hari ke 3 period. hari ke 4 ke atas boleh minum.
    • Boleh diminum oleh wanita yg sedang menyusukan bayi.
    • Wanita yang sedang berpantang boleh meminumnya.
    • Boleh diminum oleh orang yang menghidap diabetes @ darah tinggi
    TESTIMONI PENGGUNA






    Manja kaseh / Arjuna kaseh








    TESTIMONI PENGGUNA :
    Manja kaseh / Arjuna kaseh

    Manja kaseh / Arjuna kaseh

    Manja kaseh / Arjuna kaseh

    Manja kaseh / Arjuna kaseh

    Soalan Lazim mengenai Manja Kaseh 

    1) Minuman Manja Kaseh sesuai atau tidak untuk yang belum berkahwin? 
    Manja Kaseh sesuai juga untuk yang belum berkahwin kerana dapat menyelesaikan masalah seperti keputihan dan haid yang tidak teratur. 

    2) Minuman Manja Kaseh ini ada apa pantang larang tak?
    Tiada sebarang pantang larang jika ingin minum minuman Manja Kaseh 

    3) Berapa lama kesan akan dapat dilihat oleh pengguna oleh pengamal Manja Kaseh ? 
    Seawal 5 hari kesan akan nampak dan kesan akan berbeza kepada setiap orang kerana mengikut metabolisma badan seseorang 

    4) Perlu minum banyak air ke jika minum Manja Kaseh ini?
    Banyakkan minum air putih untuk kesan yang cepat 

    5) Siapakah yang sesuai untuk minum Manja Kaseh ini?
    Wanita yang sudah berkahwin/belum berkahwin serta yang baru melahirkan cahayamata sesuai minum Manja Kaseh.Jauhkan dari kanak-kanak. 

    6)Jika saya membeli Manja Kaseh dalam kuantiti yang banyak, bolehkah saya mendapatkan harga yang jauh lebih murah ? 
    Sudah pasti, kami akan membantu anda untuk mendapatkan harga yang lebih jimat dan berbaloi.

    Manja kaseh / Arjuna kaseh

    Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


    PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
    Cara Order Produk
    HARGA MANJA KASEH

    RM60 SEMENANJUNG
    RM70 SABAH/SARAWAK

    FREE POSLAJU

    HARGA ARJUNA KASEH

    RM60 SEMENANJUNG
    RM70 SABAH/SARAWAK

    FREE POSLAJU
    WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
    SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
    PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    PENGHANTARAN:-
    KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
    ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
    DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
    NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
    SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...