Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK : Miliki Tubuh Badan Ideal Anda

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN"
HARGA KAMI : 
RM55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE

2) BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN BANK CIMB/MAYBANK

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Dah bosan selalu kena sindir dengan kawan??? Selalu kena perli dengan 
saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.
Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..
kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
 dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk
 ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan
 yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!

Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai berkesan membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!! Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA!



FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :
 Membantu menambahkan selera makan


 Menaikkan berat badan ke tahap ideal


 Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok


 Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan


 Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit

 Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung

 Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang

 Mencantikkan kuku dan rambut
 Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja
 Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
 Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi
 Kesan seawal 7 hari!



CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK


KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
Susu Skim
Protein
Gula
Minyak Sayuran
Gentian
Rasa Coklat Semulajadi
10 Vitamin
10 Mineral
Soya Lesitin

CARA PENGAMBILAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 Sachets / box

TESTIMONI PENGGUNA:










PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

HONEY BEE VENOM MULTI CREAM , MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL : Rahsia Solekan Wajah Tahan Lama

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"HONEY BEE VENOM CREAM"
HARGA KAMI : 
RM78 SM / RM83 SS
FREE POSTAGE


"MAGIC SKIN PRIMER"
HARGA KAMI : 
RM90 SM / RM95 SS
FREE POSTAGE

"COMBO HBV + MAGIC SKIN PRIMER"
HARGA KAMI : 
RM160 SM / RM170 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : KLIK LINK NI =>> bit.ly/SisPMproduct
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Nak Make up Tahan Lama??
Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh??
Nak Muka Nampak Glowing Sepanjang Hari??

Caranya… Sebelum uolls make up, sapu Honey Bee Venom dulu. 
Selepas itu, apply Hope Girl Magic Skin Primer

Image result for HONEY BEE VENOM


Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah krim muka khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit sensitif di samping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless dan tahan lebih lama

Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis dan ekstrak racun lebah untuk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yang kusam dan tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!

honey bee venom berkesan

Krim yang menjadi kegilaan ramai sekarang. Dari  mak andam, artis dan model juga jadi rebutan untuk semua peringkat umur sebab semua boleh pakai! Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap…

Related image

Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nombor 1 di dunia. Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti berpuas hati dengannya.

Fungsi primer mata - Apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas, ia menghalang bayangan quality mata dari Kusut atau caking (bayangan mata ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.

Perlindungan kulit - Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi kulit awak. Menjadikan kulit licin secara semulajadi dan meliputi tekstur kulit tidak sekata liang roma, garis-garis halus, menjadikan kulit licin dan porselin seperti sutera.


Image result for magic skin primer



KELEBIHAN MAGIC SKIN PRIMER

✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur kulit yang tidak sekata.

✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin licin.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas, matte dan lembut.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.



CARA PAKAI HONEY BEE VENOM CREAM & MAGIC SKIN PRIMER
  1. Mula-mula, calit sedikit Honey Bee Venom Multi Cream dan sapu rata di seluruh kawasan muka bagi mengekalkan kelembapan kulit.
  2. Lepas tu apply Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone dan pipi yang besar pori.
  3. Kemudian, boleh pakai apa-apa foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
  4. Tak pun pakai je lah Iope Air Cushion. Gerenti terbaekkk !!=) 
TIPS HONEY BEE VENOM:
- Pakai Sebelum makeup dan sebelum tidur. Glowing semulajadi uolsss
- Pakai je rasa sejuk muka. Kalau uolss tak make up boleh buat masker malam-malam yaa


Magic Skin Primer produk 100% Original dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.

TESTIMONI PENGGUNA :
Image result for honey bee venom magic skin primer

Related image



Image result for honey bee venom magic skin primer

Related image

SEBELUM START GUNA HOPE GIRL.. APPLY DULU HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM... UNTUK KESAN MEKAP LEBIH FLAWLESS & TAHAN LAMA!
PILIHAN OTAI-OTAI MUA MASA KINI


KELEBIHAN HONEY BEE VENOM
1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen.
3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari. 
4. Boleh digunakan sebagai pelembap kulit atau 'Make Up Base' untuk senang blending dan membuatkan mekap anda lebih flawless dan tidak nampak cakey (bertepung di muka).

honey bee venom kulit licin

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM?

Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan  kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat

Honey Bee Venom really moisturize your skin. Sesuai untuk semua skin type!
Ramai Tanya.. Moisturizer apa yang terbaik??
Yesss.. Honey Bee ni moisturizer terbaik uolls... Tak boleh move on bila make up tak pakai HBV ni. Tambah-tambah bagi mereka yang berkulit kering lagi laaa kesan superb nak apply dan blend fondation senang . Kaum Lelaki pon boleh pakai secara rutin elok untuk jaga kulit ~

honey bee venom kkm
AWAS, HBV ORIGINAL HARGA RM78 tak termasuk postage
1 Bekas Honey Bee Venom Murah : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)

TESTIMONI PENGGUNA HONEY BEE VENOM CREAM :
honey bee venom flawless

honey bee venom testimoni


honey bee venom pelembap
honey bee venom feedback

honey bee venom testimoni

honey bee venom stokis

honey bee venom agent

NAK LAGI KELIHATAN LAGI CANTIK???
GUNAKAN HONEY BEE VENOM INI DENGAN PRODUK KELUARAN HOPE GIRL (NAFURA)
PASTINYA PILIHAN RAMAI MUA

[MAGIC SKIN PRIMER]
HONEY BEE VENOM CLEANSING FOAM BY NAFURA (100ml) Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat.
KELEBIHAN FACIAL HONEY BEE VENOM 1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya 2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen. 3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari.


Honey Bee Venom Serum pun ada!

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM BY NAFURA

Honey Bee Royal Propolis Serum lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan lebih cepat. Serum ni terbaik untuk memperbaiki kulit disamping berfungsi untuk melembab dan anti-aging. 


KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
  • Menjadikan kulit awet muda
  • Merawat kedutan pada wajah
  • Memberikan kelembapan optimum
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Menghaluskan kulit

Titiskan di tempat berkedut seperti bawah mata dan tepi mulut. Selepas itu sapukan Honey Bee Venom Multi Solution Krim untuk kesan terbaik. Kami yakin kulit anda akan halus, mulus dan berseri :-)





PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 

SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...