Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK : Miliki Tubuh Badan Ideal Anda

Dah bosan selalu kena sindir dengan kawan??? Selalu kena perli dengan 
saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.
Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..
kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
 dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk
 ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan
 yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!


Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai berkesan membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!! Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 kotak yang PERTAMA!



FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :
 Membantu menambahkan selera makan


 Menaikkan berat badan ke tahap ideal


 Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok


 Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan


 Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit

 Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung

 Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang

 Mencantikkan kuku dan rambut

 Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja

 Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah

 Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi

 Kesan seawal 7 hari!



CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK





KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Susu Skim
Protein
Gula
Minyak Sayuran
Gentian
Rasa Coklat Semulajadi
10 Vitamin
10 Mineral
Soya Lesitin

CARA PENGAMBILAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN :
15 Sachets / box

TESTIMONI PENGGUNA:










Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA

RM55 SEMENANJUNG
RM60 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

IBU PUTIH NINA SKINCARE & LASER SERUM NINA Murah Original

Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal?? 

Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE 
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE 
  

Ninaskincare Laser Serum adalah produk yang mudah saja dipakai. Boleh dipakai dengan ibu putih untuk kesan yang optimum. Hanya titiskan di tempat yang nak diputihkan then terus campur dengan ibu putih.

Boleh tahan selama sebulan, tapi bergantung pada kadar kegunaan dan kekerapan penggunaan juga, hanya untuk body sahaja bukan muka.
SET TRIAL IBU PUTIH + LASER SERUM
KANDUNGAN NINASKINCARE LASER SERUM
Alpha hydraulic acidSerbuk pearl asliPati tomatoVit c & vit eAscorbicPati anggur dan lemon, Acid arbutin, Acid kojic

KELEBIHAN NINASKINCARE LASER SERUM 
  • Mencerahkan kulit seawal seminggu
  • Kecerahan secara alami, sekata dan natural
  • Tiada kesan sampingan
  • Tiada penggelupasan
  • Menghaluskan pori-pori
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
  • Menghilangkan parut dan cela
  • Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
  • Sesuai digunakan pada wajah dan badan
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja. 
• Boleh mix dengan Ibu Putih. 
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan. 

Apa itu Ibu Putih Nina Skincare?
~ boleh digunkan bersama krim malam (untuk muka) dan lotion (untuk badan)
~ kesan ternyata sangat nyata walaupun hanya 1 kali penggunaan
~ ibu putih nina skincare ada biji-biji halus like scrub
~ bau slow aje, tak mencekik hidung
~ kandungan natural : pati biji anggur, vit c, vit e, gluthathione, hydraulic acid


Fungsi Krim Ibu Putih + Laser Serum :
- mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim pencerah yang lain
- Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
- Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
- Tona kulit seluruh badan dan muka lebih sekata
- Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri dan awet muda secara semulajadi
- Anti kedutan dan anti penuaan
- Membantu menghapuskan jerawat, jeragat dan pigmentasi
- Membantu mengurangkan bintik-bintik hitam dan tompok gelap satu badan

Cara Penggunaan pada badan :
- Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum.
 - Ratakan keseluruhan badan, tangan, kaki (macam pakai losyen)
 - Amalkan penggunaan setiap malam 


Cara Penggunaan pada Muka :
- Campurkan ibu putih dan laser serum
- Sapu pada wajah 2-3 kali seminggu
- Pakai nipis-nipis selepas night cream


TESTIMONI PENGGUNA SET COMBO IBU PUTIH NINA + LASER SERUM :










 

 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA LASER SERUM

RM50 SEMENANJUNG
RM55 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA IBU PUTIH 35G

RM60 SEMENANJUNG
RM65 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM

RM100 SEMENANJUNG
RM105 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...