Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

AURAWHITE BEAUTY PLUS COLLAGEN, AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN , AURAWHITE SPARKLE DIAMOND

Produk AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN 

No.1 Pilihan Ramai. Kesan Luarbiasa dalam 7 hari.

AURAWHITE Collagen minuman kolagen untuk kecantikan dalaman & luaran, Dengan efek kuasa pencerahan. Minuman kolagen pilihan ramai dengan 3 variasi hebat diamalkan 2 kali sehari  setiap hari untuk kesan maksimum. Alami sendiri kulit semakin cerah, anjal, gebu, dan badan bertenaga.

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia.


AURAWHITE COLLAGEN PLUS+ 
Membantu Mencerahkan kulit
Menyamaratakan kulit secara keseluruhan
Memudarkan lingkaran gelap bawah mata
Mengurangkan keguguran rambut
Mengurangkan kulit kepala berminyak & kelemumur
Menghilangkan parut & jerawat
Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi
Mengurangkan eczema
Merawat jerawat & ruam halus di badan
Mengawal kulit dari berminyak
Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma
Mengurangkan keguguran rambut
Mengekalkan kelembapan kulit
Menguatkan gigi
Mata lebih bercahaya
Rambut bersinar dan tidak mudah putus.
Memberi Tenaga & Stamina lebih tinggi


KELEBIHAN UTAMA MEMBANTU:
Perisa Lemon Berry / Coklat yang lazat
Kulit lebih cerah & anjal
Mengetatkan Liang Roma
Menguatkan system imunisasi
Membuang toksin
Atasi masalah jerawat & jeragat
Awet muda dalam & luaran
Mengurangkan sakit sendi
Mengandungi 5x Stem sel buah-buahan
Sesuai untuk ibu mengandung
Tingkatkan pengeluaran susu ibu
Baik untuk kuku, rambut & tulang
Member tenaga optimum kurangkan kolestrol
Hilangkan parut dan selulit
Atasi rekahan tumit kaki
Tidur lebih berkualiti
Melawan radikal bebas
Sesuai untuk lelaki dan wanita


CARA MINUM AURAWHITE :
  • Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang
  • Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

TIPS
  • Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  • WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sedikit2 dengan kadar yang cepat..
  • Cara yang sesuai untuk pengambilan AURAWHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

TESTIMONI PENGGUNA :




Wow Cantik sangat Skin dia ni if Dulu kusam now dah Cerah n Glowing tau! plus customer ni bagi tahu i Dulu rambut selalu Gugur Sekarang dah kurang gugur.Aurawhite bukan spesifik hanya untuk kulit sahaja untuk Rambut, tumit kaki pecah, sakit sendi juga bagi energy ! 



--------------------------------------------------------------------------------

AURAWHITE COLLAGEN STEMCELL+  

15 X STEMCELL

EKSKLUSIF dari Aura White Beauty, iaitu Aurawhite STEM CELL SPECIAL EDITION 
Minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !

Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! 
LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! Wow Fabulous Uollss ! 


Antara bahan utama :

Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.

Extra Glutathione
Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas

15x Stem Cell

dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.

Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)
Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E, A dan D.

Rose Hips
Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.

Camu Camu Fruit
60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.

Astaxanthin
Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.

Hyaluronic Acid
Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh. Kulit lebih sihat & lembap.

Oregano Leaf
Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.

Pearl Powder
Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.

CARA PENGGUNAAN
1.Bancuh 2 sudu Aura White Stemcell Collagen bersama 120 ml air sejuk
2.Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker
3.Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur
4.Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara
5.Untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong
Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
* Kesan seawal 7 hari.
* Dengan 15x Premium Stemcell
* Pencerahan kulit lebih pantas
* Kulit lebih anjal dan gebu
* Mengaktifkan penghasilan kolagen
* Anti Penuaan
* Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
* Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
* Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
* 60% kulit lebih lembap
* Membantu masalah kulit
* Mengatasi masalah keguguran rambut
* Mengurangkan parut & tompok hitam
* Mengurangkan cellulite
* Mengurangkan rekahan pada tumit
* Mengurangkan stretchmark
* Melembapkan bibir yang kering
* Detoxifikasi toksin dalam badan
* Atasi masalah sakit sendi
* Menguatkan tulang
* Menurunkan kadar kolestrol
* Memberi tenaga & meningkatkan stamina
* Meningkat pengeluaran susu ibu
* Sesuai untuk lelaki dan wanita






------------------------------------------------------------------------------------------

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND

Minuman kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond terpancar kecantikan sebenar dengan pencerahan berganda. Kulit makin cerah ,anjal dan gebu.
NAK CANTIK ..NAK JIMAT..BOLEH KE? DENGAN AURAWHITE SPARKLE 
DIAMOND NEW IN SHAA ALLAH BOLEH!!!

­čö┤Advanced Formula
­čö┤ Dari Kolagen Nano Trepeptide Complex
­čö┤Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus
­čö┤Penyerapan Sempurna untuk kulit lebih cerah, anjal dan gebu.


KELEBIHAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND:
~Kesan pencerahan kulitt 10x cepat dari biasa.
~Harga cukup berbaloi.
~Kesann yang cepat.
~Semua jenis kulit sesuai. 
~Tindak balas yang cepat. 
~Tiada bahan terlarang. 
~Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna.
~Jerawat cepat kecut. 
~Merawat masalah kulit.
~Mengatasi masalah kulit berminyak.
~Menutup pori kulitt yang terbuka.
~Rasanya yang sangat sedap untuk diminum setiap hari.
~Percuma shaker dan sabun pencerah badan.


SIAPA YANG MEMERLUKAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND ?
Orang dewasa yang berusia 20an :
• Inspirasi untuk mendapat untuk yang cerah, gebu sihat sekata.
• Mahu rambut dan kuku lebih berkilat dan kuat.

Orang dewasa yang berusia 30an dan 40an :
 Berusaha untuk menyembunyikan kedutan dan garisan halus.
• Inginkan kulit berseri, tekstur yang halus dan rasa lembut pada kulit
• membantu mereka yang cepat letih dan lesu.

Orang dewasa yang berumur 50-an dan ke atas yang:
• Perlu untuk meningkatkan tendon dan masalah sendi dan otot
• Perlu detoxifikasi toksin dalam badan.

CARA PENGGUNAAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND :-
Bancuhkan 2 scoop Aurawhite Sparkle Diamond bersama 120 ml air sejuk. Goncangkan sedia untuk diminum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur
~Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan zat-zat makanan di dalam AURAWHITE SPARKLE DIAMOND

TESTIMONI AURAWHITE SPARKLE DIAMOND :


BERMINAT?
JOM ORDER .

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

"AURAWHITE SPARKLE DIAMOND"
HARGA KAMI : 
RM180 SM / RM185 SS
FREE POSTAGE

"AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN"
HARGA KAMI : 
RM170 SM / RM175 SS
FREE POSTAGE

"AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN"
HARGA KAMI : 
RM130 SM / RM135 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Produk EPHYRA PREMIUM COLLAGEN , EPHYRA SKIN BAR : Miliki Kulit Sihat, Cerah dan Halus

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"EPHYRA COLLAGEN 30 SACHETS"
HARGA KAMI : 
RM135 SM / RM140 SS
FREE POSTAGE

"EPHYRA SKIN BAR"

HARGA KAMI : 
RM40 SM / RM45 SS
FREE POSTAGE

"COMBO EPHYRA"
HARGA KAMI : 
RM165 SM / RM175 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CANTIK SIHAT BERTENAGA

Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Khasiat dan keistimewaannya
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
  4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  6. “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  8. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
  9. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
  10. Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
  11. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  12. Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
  13. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
  14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.

Hasil kombinasi kolagen marin bersama ramuan semulajadi yang bermutu tinggi seperti beri Acai, gam Akasia, Marigold, ceri Acerola, dan tomato bukan sahaja berupaya menyerlahkan keanggunan dan keremajaan kulit, malah turut membantu membekalkan tenaga dan meningkatkan tahap kesihatan secara menyeluruh. Ephyra sesuai untuk lelaki dan wanita.

TESTIMONI







DIANZ VITAMIN C & E PLUS 2017 , NANO LIGHTENER CREAM , DIANZ VITAMILK Murah Original

SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"DIANZ VIT C"
HARGA KAMI : 
RM57 SM / RM62 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE


"DIANZ NANO CREAM"
HARGA KAMI : 
RM47 SM / RM52 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE


"DIANZ VITAMILK (MOM)"
HARGA KAMI : 
RM72 SM / RM76 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nak tau cara mudah nak kulit cantik berseri, cerah gebu dan putih melepak??
Mudah je.. HISAP-HISAP TERUS CANTIK


DIANZ VITAMIN C New Packaging ! Lebih POWER !
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!
Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!

Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!



KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS 
✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan)
✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren
✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry
✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat
✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
✔  Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi

VITAMIN C & E + Extra Pearl 6550mg

Produk Dian'z Vitamin C & E + Extra Pearl ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6550mg :

1000mg Vitamin C daripada oren :
- Menyingkirkan toksik dalam badan
- Melancarkan sistem perkumuhan
- Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
- Sangat tinggi khasiatnya
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang roma yang terbuka
- Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
- Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakan orang alah pada makanan laut (seafood)
- Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
- Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
- Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
- Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
- Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut


KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
 ✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru


CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ TERBARU ! Sebotol 35
 biji untuk SATU bulan 5 Hari
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima.

Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.

Dianz Vitamin boleh diambil oleh:
* Kaum lelaki dan perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu
* Ibu mengandung


 Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
Ya, pasti halal, produk bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP, dan diluluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan 

Vitamin C & E sebenar nya untuk apa?
: untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat, membantu pertumbuhan sel baru.

    Kalau kita stop ambil vit C & E ni. Adakah ada side effect dan apa akan terjadi apa kulit kita?
:  Kalau stop tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat. tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam.. Sebab zat-zat vitamin dalam badan telah berkurang. Tanya kenapa pada diri anda? Jika produk yang baik untuk tubuh anda kenapa perlu berhenti ?

     Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil Vit C & E ni ?
:   Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up ye

  Boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
Boleh, tapi perlu jarak kan masa pengambilan selama 3-4 jam

     Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein, seafood?
 ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa.vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak meberi alahan kepada individu yang alahan seafood
  
    Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
·         Sesuai. Saya syorkan untuk wanita yang sudah baligh.. Kalau belum baligh masih kanak-kanak, agak tidak sesuai. Hormon pun masih muda remaja. Digalakkan untuk mereka yang berumur 16tahun dan ke atas. Selalunya umur 40an dah start ada jeragat. still bolhe makan. Untuk pudar kan jeragat
  
PASTIKAN ORIGINAL, BOLEH SCAN HOLOGRAM !

     Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
·      Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jugak. Vitamin c & e ini akan cair. dan akan disalurkan melalui darah. Mana mungkin darah pergi kat muka je kan? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun nak putih cantik berseri juga. Betol tak?

     Vitamin C & E  ni menggemukkan tak ? 
·         Hoho kalau ia menggemukkan. SAYA lah orang pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak menggemukkan. 

  Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh untuk ibu menyusu dan mengandung. Sebab saya sendiri mengandung saya makan dan saya dan baby sihat tetapi jika anda ragu-ragu. Anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian. Keselamatan baby adalah yang utama kan ?

 Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendapat saya tak galakkan. Sebab anda makan bersama jamu yang panas. lada hitam. So habiskan pantang anda dulu. Hanya 44 hari sahaja kan? sabar la kejap. kelam kabut nak pergi mana ? hahaha,,

   MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
·          Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.


      Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doktor. Sila rujuk doktor anda telebih dahulu . 

    Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
 : Datang bulan boleh ambil macam biasa. tiada masalah


  Saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ? 
yea boleh :) 


TESTIMONI PENGGUNA DIANZ VITAMIN C&E PLUS :










Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)

Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)




Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)










▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dianz Nano Lightener Cream : 
Mencerahkan Lutut, Siku, Ketiak, Celahan Peha Seawal 7 Hari

DIANZ NANO LIGHTENER CREAM

Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!! 

Makanlah supplement apa sekalipun tapi yg celahhhh2 PEHA, KETIAK, BUKU LALI, LEHER, SIKU, LUTUT keras kematu tu tetap berkerak HITAM...BERDAKI...suami pulak dah mula tegur MISS V dah semakin gelap...malunyaaaaa...
DIANZ NANO LIGHTENER CREAM
Memperkenalkan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!

KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
- Kesan seawal 7 hari
- Memutihkan masalah utama wanita
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
- Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
- Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
- Tiada bau-bauan 
- Krim berwarna light purple
- KKM approved


CARA GUNA NANO LIGHTENER CREAM :
  • Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . 
  • tak perlu di bilas.
  • Boleh pakai deodorant selepas memakai krim ini.
TESTIMONI DIANZ NANO LIGHTENER CREAM :


















▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DIANZ VITAMILK BOOSTER

Mengalami masalah susu badan tiada??
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat??
Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!

Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!!

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan ‘pinky’
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan



SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak
KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT
✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim
KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI
✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik


PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...