Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

DIANZ VITAMIN C & E PLUS 2017 , NANO LIGHTENER CREAM , DIANZ VITAMILK Murah Original

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"DIANZ VIT C"
HARGA KAMI : 
RM57 SM / RM62 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE


"DIANZ NANO CREAM"
HARGA KAMI : 
RM47 SM / RM52 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE

"DIANZ VITAMILK (MOM)"

HARGA KAMI : 
RM72 SM / RM76 SABAH-SARAWAK
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Nak tau cara mudah nak kulit cantik berseri, cerah gebu dan putih melepak??
Mudah je.. HISAP-HISAP TERUS CANTIK


DIANZ VITAMIN C New Packaging ! Lebih POWER !
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!
Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!

Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!



KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS 
✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan)
✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren
✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry
✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat
✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
✔  Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi

VITAMIN C & E + Extra Pearl 6550mg

Produk Dian'z Vitamin C & E + Extra Pearl ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6550mg :

1000mg Vitamin C daripada oren :
- Menyingkirkan toksik dalam badan
- Melancarkan sistem perkumuhan
- Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
- Sangat tinggi khasiatnya
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang roma yang terbuka
- Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
- Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakan orang alah pada makanan laut (seafood)
- Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
- Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
- Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
- Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
- Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut


KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
 ✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru


CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ TERBARU ! Sebotol 35
 biji untuk SATU bulan 5 Hari
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima.

Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.

Dianz Vitamin boleh diambil oleh:
* Kaum lelaki dan perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu
* Ibu mengandung


 Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
Ya, pasti halal, produk bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP, dan diluluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan 

Vitamin C & E sebenar nya untuk apa?
: untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat, membantu pertumbuhan sel baru.

    Kalau kita stop ambil vit C & E ni. Adakah ada side effect dan apa akan terjadi apa kulit kita?
:  Kalau stop tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat. tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam.. Sebab zat-zat vitamin dalam badan telah berkurang. Tanya kenapa pada diri anda? Jika produk yang baik untuk tubuh anda kenapa perlu berhenti ?

     Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil Vit C & E ni ?
:   Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up ye

  Boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
Boleh, tapi perlu jarak kan masa pengambilan selama 3-4 jam

     Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein, seafood?
 Ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda boleh ambil seafood seperti biasa. Vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia, tidak memberi alahan kepada individu yang alahan seafood
  
    Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
·         Sesuai. Saya syorkan untuk wanita yang sudah baligh.. Kalau belum baligh masih kanak-kanak, agak tidak sesuai. Hormon pun masih muda remaja. Digalakkan untuk mereka yang berumur 16tahun dan ke atas. Selalunya umur 40an dah start ada jeragat. still boleh makan. Untuk pudar kan jeragat
  

PASTIKAN ORIGINAL, BOLEH SCAN HOLOGRAM !

     Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
·      Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jugak. Vitamin c & e ini akan cair. dan akan disalurkan melalui darah. Mana mungkin darah pergi kat muka je kan? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun nak putih cantik berseri juga. Betol tak?

     Vitamin C & E  ni menggemukkan tak ? 
·         Hoho kalau ia menggemukkan. SAYA lah orang pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak menggemukkan. 

  Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh untuk ibu menyusu dan mengandung. Sebab saya sendiri mengandung saya makan dan saya dan baby sihat tetapi jika anda ragu-ragu. Anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian. Keselamatan baby adalah yang utama kan ?

 Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendapat saya tak galakkan. Sebab anda makan bersama jamu yang panas. lada hitam. So habiskan pantang anda dulu. Hanya 44 hari sahaja kan? sabar la kejap. kelam kabut nak pergi mana ? hahaha,,

   MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
·          Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.


      Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doktor. Sila rujuk doktor anda telebih dahulu . 

    Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
 : Datang bulan boleh ambil macam biasa. tiada masalah


  Saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ? 
yea boleh :) 


TESTIMONI PENGGUNA DIANZ VITAMIN C&E PLUS :










Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)

Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)




Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)










▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dianz Nano Lightener Cream : 
Mencerahkan Lutut, Siku, Ketiak, Celahan Peha Seawal 7 Hari

DIANZ NANO LIGHTENER CREAM

Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!! 

Makanlah supplement apa sekalipun tapi yg celahhhh2 PEHA, KETIAK, BUKU LALI, LEHER, SIKU, LUTUT keras kematu tu tetap berkerak HITAM...BERDAKI...suami pulak dah mula tegur MISS V dah semakin gelap...malunyaaaaa...

Memperkenalkan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
- Kesan seawal 7 hari
- Memutihkan masalah utama wanita
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak digalakkan sapu di bahagian dada) 
- Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
- Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
- Tiada bau-bauan 
- Krim berwarna light purple


CARA GUNA NANO LIGHTENER CREAM :
  • Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . 
  • tak perlu di bilas.
  • Boleh pakai deodorant selepas memakai krim ini.
TESTIMONI DIANZ NANO LIGHTENER CREAM :


















▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DIANZ VITAMILK BOOSTER

Mengalami masalah susu badan tiada??
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat??
Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!

Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!!

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan ‘pinky’
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan



SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak
KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT
✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim
KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI
✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 3 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...