Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

BEAUTY SECRET SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION NEW PACK 2018

SHALICIOUS BEAUTY SECRET NEW PACKAGING
(for Whitening and Glowing Skin)

Uolls pernah tak jadi mangsa produk yang tak berkesan?
Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa-apa perubahan??

Related image

“My secret is yours now….what secret?”

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! 
Hanya Beauty Secret yang mampu jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. 
Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!



Kandungan Beauty Secret
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya di dalam sistem badan.

Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.

Image result for BEAUTY SECRET SHALICIOUS 2017

ni lah rahsia ‘serbuk putih berseri’!
Kalau uolls nak putih gebu…lembut je kulit, jom try beauty secret!
terlalu best kesan dia ^_^

Image result for TESTIMONI BEAUTY SECRET SHALICIOUS 2017

Anda ada masalah eye bag & lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen & fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yg efektif dalam mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut-kedut dimuka dan jeragat yg sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat & meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing & cantik berseri!

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita


Cara Pengambilan Beauty Secret
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…

C-SHINE SOAP + SERUM & C-BOOSTER + BS 
[NORMAL PRICE : RM188 SM / RM192 SS]
HARGA PROMOSI KAMI : RM180 FREE POSTAGE

Q & A BEAUTY SECRET :-
 Q : Adakah Beauty Secret Boleh Di Ambil Dengan Suppliment Lain ?
A: Boleh, tapi selang waktu mkn. Jangan makan sekaligus 2-2 kolagen

 Q :Ibu Mengadung, Ibu Dalam Pantang dan Ibu Menyusu boleh Minum Beauty Secret?
A: Boleh ambil Beauty Secret kerana diperbuat daripda bahan-bahan semulajdi iaitu buah-buahan (Grape Seed Extract, Strawberry & Roselle)

 Q :Ada Pantang Larang
A: Tiada, banyakkan minum air putih DAN elakkan pengambilan kafein

Lagipun kita dah dapat iktiraf SIRIM...
Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah selamat. ..
Jadi apa nak diragukan lagi 



TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY SECRET SHALICIOUS:















SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION

Shalicious Beauty Foundation merupakan bedak asas yang berkualiti tinggi, ia mampu memberikan kelembapan pada kulit dan mencantikkan kulit wajah dengan sekata. 

Semua kebaikan 8 dalam 1. All time favorite! 
Sapu sekali jee sampai malam stayyy je kat muka. 
Tak perlu touch up dah. Makin lama makin glowing. 


KEBAIKAN SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION:
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty Foundation
- Moisturizer
- UV Protection
- Make up Foundation
- Whitening Cream
- Brightening Cream
- Anti Aging Cream
- Anti Wrinkle Cream
- Repairing

CARA PENGGUNAAN SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION:
- Sapu rata di kulit wajah anda
- Untuk remove makeup, hanya bersihkan dengan air biasa





Good News! Pada uols yang berminat nak try tapi tak cukup bajet nak beli yg dalam botol gold tu (20g) dengan harga RM89, so uols boleh try yg trial pack ni ! Kandungan bahan yg sama cuma kita keluarkan trial / travel pack so lebih kecik (10g) dan harga tentu lah lebih murah 😘

TESTIMONI PENGGUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION :



TESTIMONI PENGGUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION :






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA BEAUTY SECRET 100G

RM70 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA SHALICIOUS FOUNDATION 20G

RM89 SEMENANJUNG
RM89 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA SHALICIOUS FOUNDATION TRIAL 10G

RM47 SEMENANJUNG
RM52 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...