Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

OLICANDY PREMIUM , OLICANDY X FATTAH AMIN Murah Original : Kunyah dan Gebu Sepanjang Hari

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"OLICANDY PREMIUM"
Harga Asal/Pasaran RM59.90 tak termasuk postage

100% ORIGINAL

HARGA KAMI : 
1BOTOL RM50 SM / RM55 SS
FREE POSTAGE


"OLICANDY FATTAH AMIN"
HARGA KAMI : 
1BOTOL RM55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


OLI Candy Murah : Kunyah dan Gebu Sepanjang Hari


Anda Bersedia untuk kulit licin yang berganda sihat? 

Wow! 

Betul ke hanya Kunyah, kulit jadi cerah gebu?



OLI Candy Premium merupakan supplement berbentuk tablet, dirumus dengan bahan-bahan terbaik yang membuatkan kulit anda bersinar sepanjang hari. Olicandy menjadikan kulit licin, cerah serta sentiasa nampak glowing dan bertenaga. Olicandy Premium mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa.



Wow, best kan?!! 
Sedar tak sedar semua problem uolls mengenai kulit contohnya Kulit Kusam dan gelap, parut jerawat, jeragat serta masalah lemah-lemah badan dapat dselesaikan dengan mudah dan pantas. 


TERBARU OLICANDY SPECIAL EDITION BY FATTAH AMIN

Olicandy X Fattah Amin merupakan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan sistem imunisasi badan.Olicandy X ini berbeza dengan Olicandy Premium dengan penambahan jumlah dosage setiap bahan yang membuatkan kesannya dapat dirasai lebih 
pantas dan maksima (EKSTRA POWER BOOSTER). 

OLICANDY X FATTAH AMIN

Dirumus khas sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur (mengikut dos yang ditetapkan)

Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan??
Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! 

Limited edition, limited tau!

Kualiti terbaik
5x kuasa pencerahan



Keistimewaan olicandy antaranya berkesan membantu :
- Membuatkan tona kulit anda berkali ganda cerah daripada biasa
- Kulit muka lebih licin, gebu dan kedutan hilang!
- Wajah kembali segar dan berseri sepanjang hari
- Menghalang pembentukan jerawat disamping memulihkan masalah jerawat yg kronik
- Sangat efektif untuk Menghilangkan parut dengan cepat
- Dark spot di seluruh badan beransur ansur pudar
- Menggalakkan penghasilan secara semulajadi jumlah glutathione dalam badan (glutathione berfungsi untuk mencerahkan kulit secara natural)
- Memperbaiki tekstur kulit kendur dan kulit mati disamping menganjalkan kulit
- Menghilangkan garis kedutan dan pigmentasi
- Menambahkan imunisasi, menyingkirkan toksik dan darah kotor
- Merawat sakit otot dan sendi serta membuatkan badan cergas sepanjang hari
- Mampu mengelak penyakit kritikal seperti kanser kerana olicandy tinggi antioksidan
- Membaik pulih sel sel kulit dan merupakan agen anti penuaan



Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).
Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.

Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.

Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.
Image result for perbezaan olicandy premium dan fattah amin
2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.

Cara Pengambilan OliCandy Dengan Betul : 

TESTIMONI PENGGUNA OLICANDY PREMIUM :

DISCLAIMER : The results can be vary between people and there's no permanent results for this customer.
Penafian : Hasil adalah berbeza bagi setiap individu.






testimoni olicandy 5

Related image



testimoni olicandy 1


testimoni olicandy 6

testimoni olicandy 12

testimoni olicandy 13


Image result for testimoni olicandy fattah amin

Image result for testimoni olicandy fattah amin


Related image


Image result for testimoni olicandy premium dan fattah amin

OLICANDY SPECIAL EDITION RM55 SM / RM60 SS
STOK SANGAT TERHAD DAN LIMITED !


FAQ / Soalan Lazim berkaitan Oli Candy :
1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil, hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.


PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 3 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Glutacaps Blister : Formula Baru Dengan Kesan Lebih Cepat

1) SILA NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"GLUTACAPS BLISTER"
Harga Asal/Pasaran RM150.00 
100% ORIGINAL

HARGA KAMI : 
RM110 SM / RM115 SS
FREE POSTAGE

(+6) 017-3980067 [WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL]
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


GLUTACAPS 500MG PLUS UNTUK MEMUTIH CERAH SEKATA SELURUH TUBUH  SELAMAT  BERKESAN  HALAL  PRODUK BUMIPUTRA  MEMPUNYAI KELULUSAN KKM.


Glutacaps Blister ialah keluaran terbaru dan kini produk nie telah meniti dari bibir ke bibir masyarakat. Antara keistimewaan Glutacaps Blister pujaan ramai dalam membantu melembutkan kulit muka hanya dengan 1 biji sahaja sudah cukup. Glutacaps disahkan Halal dan ia selamat untuk digunakan. 1 kapsul 500mg gluta menjanjikan kesan yang sangat pantas untuk pemutihan badan dalam masa 12 jam sahaja. 

GLUTACAPS BLISTER!! FORMULA BARU, 
MENINGGALKAN KESAN 3KALI GANDA LEBIH CEPAT PUTIHH!!

PUTIH GEBU SATU BADAN

Mengembalikan Keyakinan Diri Wanita 

dengan GLUTACAPS L-Glutathione Plus.


Anda mesti dah lali dengan produk-produk pemutihan yang lain, tapi kesannya tak seperti yang anda harapkan kan? Tapi jangan risau, Glutacaps ni mengandungi 3 bahan utama : 
  • L-Glutathione 200mg
  • Hyaluronic Acid 136.5mg
  • Vitamin C 150mg
  • L-cysteine
Produk yang membantu meningkatkan kecerahan kulit dan merawat masalah-masalah kulit seperti : 
  • Ekzema @ radang kulit
  • PARUT JERAWAT @ SCAR
  • JERAGAT @ PIGMENTATION MELASMA
  • MASALAH SENDI
  • KETIDAK SEKATAAN KULIT
  • KULIT KUSAM
Hebatnya produk GlutaCaps ni kerana:
■ Boleh nampak kesan Seawal 3 Hari
■ Boleh mencerahkan Kulit dalam masa seminggu
■ Sebiji sahaja dah cukup untuk melembutkan kulit muka
■ Memutihkan Seluruh tubuh badan
■ Parut muka Hilang dalam masa seminggu
■ Makan sekali dah cukup Untuk bantu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan
■ Menyekatakan tona warna kulit
■ Menjadi agent awet muda
■ Termurah dikalangan produk putih yang lain
■ Memerahkan bibir semulajadi



Kelebihan GlutaCaps Blister berbanding produk pemutih yang lain :
 Memutihkan seluruh badan termasuk celah-celah tersembunyi
 Melindungi dari sinaran matahari (bahan baru)
 Mengecutkan dan menghilangkan Jerawat
 Menghilangkan Jeragat
 Menghilangkan kesann parut degil dan lama
 Memberi tenaga seharian
 Melembabkan kulitt 
 Mengurangkan kedutan bagi yang berumur 40-an
 Membersihkan usus yang penuh dengan toksin
 Membuatkan mata tampak besar sebab wrinkle dah kurangkan
 Memudarkan hitam bawah mata


Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
  • Minggu pertama makan 4 biji sehari. 2 biji (pagi) + 2 biji(malam).
  • Minggu kedua & seterusnya makan 2 biji sehari. 1 biji (pagi) + 1 biji(malam).
  • Teruskan selama 2-3 bulan. Banyakkan minum air masak 3-4 liter sehari.
Pantang Larang :
 Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan.
 Ibu mengandung tak digalakkan
 Menyusu baby boleh ambil
 Umur boleh ambil 15tahun keatas
 Pesakit Cancer dilarang ambil
 Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
 Kalau ambil dengan ubatan/supplement lain macam mana? Jarakkan sahaja pengambilan 20minit

* produk ini adalah persediaan supplement tambahan untuk memutihkan kulit dan ianya tdk merbahaya untuk semua lapisan umur, tetapi dilarang ambil bersama yang mengamalkan pil perancang, IUD atupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan

TESTIMONI PENGGUNA GLUTACAPS 500MG PLUS :    




















PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 3 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...